Scapă de ochelari cu cel mai precis laser din lume

Premieră în chirurgia oftalmologică din România
Lumea, privită din spatele unor lentile de ochelari, are cu siguranță o altă ”formă”.  În primul rând, e mai mică, căci vezi bine numai o bucată, pentru celelalte bucăți trebuie să îți miști capul. Apoi, presupune o serie de situații inconfortabile. Ți se aburesc ochelarii când intri de la frig la cald, la restaurant nu vezi să citești meniul, saluți întâmplător oamenii pe stradă sau nu îi mai saluți deloc dacă nu ai ochelarii, căci nu îi vezi. Și atunci...de ce să nu scapi de ochelari?

Operațiile pentru reducerea dioptriilor sunt sigure și te ajută să scapi definitiv de ochelari. Acum, Clinica de Oftalmologie Ama Optimex a adus în România cel mai precis laser din lume, sistemul femtolaser VisuMax® - Carl Zeiss Meditec, care permite corectarea dioptriilor printr-o intervenție minim invazivă, într-o singură procedură, și corectarea dipotriilor mari, imposibil de corectat până acum cu ajutorul laserului.

Datorită acestei aparaturi de ultimă generație, în clinica de oftalmologie Ama Optimex, beneficiezi de soluții complete pentru reducerea dioptriilor și intervenții care până acum puteau fi realizate numai în afara țării.
Ama Optimex este una dintre cele 3 clinici din Europa Centrală și de Est și singura din România care oferă operații pentru reducerea diopriilor prin tehnicile ReLEx Smile și FemtoLasik, cu ajutorul laserului cu femtosecunde VisuMax.

Pentru prima dată, ReLEx SMILE oferă pacienților posibilitatea de a face o operație pentru reducerea dioptriilor (miopie, astigmatism) printr-o intervenție minim invazivă, într-o singură procedură, fără decuparea și expunerea corneei, cu un laser de înaltă precizie cu femtosecunde. Tehnica FemtoLasik cu VisuMax (hipermetropie, miopie, astigmatism) oferă avantajul preciziei cu care este realizat flapul cornean și posibilitatea de a ajusta forma acestuia în funcție de ochiul pacientului, astfel încât stabilitatea structurii corneene să fie minim afectată.

Tehnica ReLEx Smile se bazează pe înalta experiență în domeniul refractiv a companiei germane Carl Zeiss.
Procesul de vindecare este rapid și fără durere. În cele mai multe dintre cazuri, pacientul are o acuitate vizuala bună la una sau două zile după operație, iar în cateva săptămâni aceasta se stabilizează complet.

Operația are loc în doi pași, prima dată laserul VisuMax cu femtosecunde creează flapul cornean cu margini verticale, dupa aceea laserul cu excimeri corectează dipotria. Operația se desfășoară fără durere, disconfortul după operație este minim și recuperarea rapidă.

”ScapăDeOchelari – Vezi cu ochii tăi”, divizia de chirurgie refractivă a Ama Optimex, reunește toate soluțiile chirugicale pentru reducerea dipotriilor, oferind fiecărui pacient soluția potrivită pentru afecțiunea de care suferă.
În clinica Ama Optimex se efectuează operații pentru reducerea dioptriilor prin tehnicile: PRK, Lasek, FemtoLasik, ReLEx Smile, înlocuirea cristalinului.

 Pe www.scapadeochelari.ro sunt prezentate afecțiunile oftalmologice și soluțiile chirurgicale disponibile în clinica Ama Optimex.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod