"Sanatate optima in 8 saptamani", de Dr. Andrew Weil

Dr. Andrew Weil, unul dintre cei mai straluciti si respectati medici americani, propune in aceasta carte un program de opt saptamani pentru imbunatatirea sanatatii, foarte eficient si usor de aplicat.
Dr. Andrew Weil, unul dintre cei mai straluciti si respectati medici americani, propune in aceasta carte un program de opt saptamani pentru imbunatatirea sanatatii, foarte eficient si usor de pus in aplicare.

Folosindu-si atat cunostintele de medicina conventionala si alternativa, cat si propria experienta, Andrew Weil ne arata ca este mai simplu sa previi decat sa vindeci si ca organismul nostru are un potential de vindecare incredibil, capabil sa ne apere impotriva bolii, a stresului provocat de viata moderna si a poluarii mediului inconjurator.

Sute de mii de persoane au parcurs deja cu succes programul, ce include numeroase retete, multe originale, si cele mai noi descoperiri din medicina legate de colesterol, antioxidanti, acizii grasi trans, reziduurile toxice din alimente, produsele din soia, vitamine si minerale.

Fie ca este vorba de femei gravide, de persoane trecute de varsta de 50 de ani, de persoane supraponderale, predispuse la boli cardiovasculare sau care prezinta risc de cancer, cei interesati vor gasi in cartea "Sanatate optima in opt saptamani - Cum sa profitati la maximum de puterea naturala de vindecare a organismului" solutii adaptate fiecaruia, precum si relatarea a numeroase cazuri de vindecare a unor boli cu ajutorul programului.

Cartea semnata de Dr. Andrew Weil si aparuta in anul 2008 la Editura Curtea Veche, in traducerea Adrianei Ciorbaru, poate fi cumparata din librarii, la pretul de 30 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod