QUIXX® - Respiră cu tot nasul

Berlin-Chemie lansează  QUIXX® Soft, un spray nazal izotonic potrivit pentru uzul zilnic şi îngrijirea nasului şi a plămânilor, o  soluţie 100% naturală pe bază de apă oceanică. QUIXX® Soft este o soluţie izoosmotică ce curăţă şi hidratează eficient nasul, cu ajutorul unui ingredient special, extractul de aleo vera. QUIXX® Soft poate fi folosit cu încredere pentru a preveni simptomele neplăcute ale răcelilor.

 

QUIXX® Soft este un spray izotonic natural pe bază de apă din Oceanul Atlantic, care conţine minerale valoroase şi elemente precum magneziu, bor, silicon, mangan şi aloe vera.
Timp de secole, aloe vera a fost recunoscută pentru calităţile sale curative, de a îmbunătăţi starea de sănătatea, dar şi pentru capacitatea sa de a hidrata şi catifela, care face din aloe vera un ingredient de nelipsit din terapiile de îngrijire ale pielii. Aloe vera conţine substanţe ce ajută la menţinerea gradului de hidratare optim al pielii astfel încât, prin utilizarea spray-ului nazal QUIXX® Soft, se obţine decongestionarea nasului şi un efect special de hidratare.

 

QUIXX® Soft este recomandat pe parcursul întregului an, ajutând la refacerea mucoasei nazale în cazul răcelilor și al gripelor, curăţând căile respiratorii de bacterii, viruşi, alergeni, coji şi praf.  QUIXX® Soft ajută nasul iritat susţinând menţinerea mucoasei nazale protective şi buna funcţionare a întregului nas.


 

QUIXX® Soft este recomandat pe timpul întregului an. Spray-ul QUIXX® Soft poate fi folosit fără riscuri de către adulţi, adolescnţi şi copii cu vârsta de peste 6 luni. Perioada de utilizare este nelimitată. Poate fi folosit pe termen lung şi nu are niciun risc de dezoltarea a dependenţei. QUIXX® Soft nu trebuie folosit în cazul alergiilor sau hipersensibilităţii la apă marină sau aloe vera.

 

QUIXX® Soft are grijă de întregul nas, de la curăţare la decongestionare şi reîmprospătare.
Pentru mai multe informaţii legate de o bună igienă nazală cît şi întreaga gamă de produse, consultaţi site-ul nostru  www.quixx-nazal.ro.

 

***

Acesta este un dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie instrucţiunile înainte de utilizare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod