Polar Loop, bratara inteligenta care iti imbunatateste starea de sanatate!

Polar anunta lansarea Polar Loop: un sistem “smart&stylish” de monitorizare a activitatii fizice. Noua bratara inteligenta iti masoara, zi de zi, miscarile si te ghideaza catre o viata mai sanatoasa!
Polar anunta lansarea Polar Loop: un sistem “smart&stylish” de monitorizare a activitatii fizice. Noua bratara inteligenta iti masoara, zi de zi, miscarile si te ghideaza catre o viata mai sanatoasa!

Polar anunta lansarea Polar Loop, un sistem de monitorizare sub forma unei bratari inteligente care iti masoara atat activitatile zilnice, cat si intensitatea exercitiilor fizice. Folosind un sistem online gratuit si o aplicatie, Polar Loop utilizeaza informatiile primite pentru a-ti sugera ce schimbari mici poti face in viata ta, de zi cu zi, pentru a-ti imbunatati starea de sanatate!

Creat pentru persoanele care sunt in cautarea unui stil de viata activ si echilibrat, bratara Polar Loop are un design atragator, permitandu-ti astfel sa o porti timp de 24 de ore.
Este singurul sistem care iti permite sa monitorizezi cinci forme de activitate fizica, in asa fel incat sa faci diferenta intre efortul depus in timpul mersului si cel depus in timpul alergatului. Mai mult, iti ofera ghidare pentru a-ti indeplini target-ul zilnic al activitatii fizice, fie ca alergi timp de 30 de minute, mergi timp de o ora sau faci curatenie!


Bratara iti trimite pe telefonul mobil inteligent, un mesaj prietenos sub forma unei alerte,  mai ales daca ai petrecut prea multe ore stand jos. Bratara tine cont de varsta si gen, iti masoara precis activitatea fizica si o compara cu date oficiale trimise de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Polar Loop iti furnizeaza zilnic, saptamanal si lunar rapoarte de activitate si ghidare, pentru a deveni mai sanatos, pentru a arata si a te simti mai bine, pentru a gandi mai limpede si a evita riscurile unei boli de inima sau a aparitiei cancerului! Ghidarea este bazat pe un sistem de cercetare si experiza unic, care combina stiinta cu tehnologia, realizat in cei 40 de ani de existenta a brand-ului Polar.

Bratara le permite utilizatorilor sa adauge informatii despre ritmul cardiac, in timp ce acestia se antreneaza, fiind primul produs care combina monitorizarea exercitiilor fizice cu monitorizarea ritmului cardiac.
Mai mult, Polar Loop te poate insoti peste tot: la munca, in oras, in pat si chiar la piscina!

Polar Loop nu este numai un sistem inteligent de monitorizare a activitatii tale zilnice, ci si un accesoriu stylish. Disponibila intr-o nuanta discreta de negru, acesta este prevazut cu un display LED elegant, montat pe o curea din cauciuc cu sistem de prindere din otel inoxidabil. Printr-o atingere a unui singur buton,  ecranul iti arata informatii despre scopul activitatilor fizice, calorii, pasi si timp, iar bratara poate fi usor modificata pentru a te simti confortabil cu ea la incheietura mainii.

De asemenea, ai la dispozitie o aplicatie gratuita pentru iPhone si Android, precum si un sistem web inteligent, www.polar.com/flow care iti face un sumar zilnic, saptamanal sau lunar al activitatii tale.

Ceasurile Polar sunt importate de compania Living Well si sunt comercializate in magazinele Intersport, Hervis, sali de fitness si on-line prin magazinele partenere.
Detalii complete pe: www.polar.com/ro.

Pretul recomandat este 469 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod