Periuta de dinti Aquafresh 3-Way Buzz

Stiati ca linia gingivala masoara jumatate de metru? Aceasta inseamna ca avem de-a face zilnic cu jumatate de metru de placa bacteriana ce se formeaza de-a lungul liniei gingivale. Numai folosirea unei periute ultramoderne si inovatoare ne poate ajuta, in aceste conditii, sa ne curatam eficient dantura.
Aquafresh 3-Way Buzz este prima periuta de dinti cu capul format din trei parti flexibile independente care vibreaza. Aceasta se adapteaza perfect formei dintilor si gingiei pentru o curatare corecta. La actionarea butonului de pe maner, cele trei capete flexibile vibreaza si curata de trei ori mai bine dintii si gingiile fata de periutele de dinti obisnuite. Manerul ergonomic asigura un mai bun control in timpul periajului dentar.


Secretele unui periaj corect

  • periuta de dinti trebuie sa fie tinuta la un unghi de 45 de grade fata de suprafata dintilor si a gingiilor;
  • miscarea trebuie sa fie circulara, acoperind sistematic interiorul si exteriorul fiecarui dinte;
  • un periaj complet trebuie sa asigure curatarea tuturor suprafetelor dentare, protejand in acelasi timp gingiile;
  • clatirea trebuie facuta temeinic, pentru ca astfel eliminam resturile de alimente desprinse in timpul periajului.

Noua periuta de dinti 3-Way Buzz are peri de lungimi diferite, iar aceasta aranjare a perilor este special conceputa pentru o mai buna curatare interdentara.
Perii rotunjiti la capat si partea flexibila a manerului protejeaza gingiile de presiunea in exces creata in timpul periajului. Astfel, gingiile vor fi masate cu blandete, mai ales gratie vibratiilor, si vor ramane sanatoase.

Gratie design-ului sau deosebit, periuta de dinti 3-Way Buzz Aguafresh ajunge chiar si in locurile greu accesibile, curatand placa dentara din 3 unghiuri. Efectul special de vibrare sporeste eficacitatea periutei, ajutand la dislocarea placii bacteriene.

Produsul este disponibil in magazinele tip hipermarket si supermarket
Pret: 19 ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod