Obezitatea la copii. Alexander Florescu se implică puternic pentru a rezolva situația

Obezitatea la copii este o problemă reală în societatea modernă. „Hrănită” de multitudinea de produse alimentare nesănătoase, de reclame construite astfel încât să capteze interesul, de lipsa timpului pentru gătitul sănătos, obezitatea a devenit un flagel, iar cele mai sigure victime sunt copiii.
Asupra lor își concentrează atenția Alexander Florescu care spune lucrurilor pe nume: “Nu pot să stau și să nu fac nimic! Ar fi o crimă”.

“Romania are din ce în ce mai mulți copii grași. Grași sau chiar obezi. Iar acest lucru nu are cum să nu ne deranjeze pe noi toți. E vorba despre viitorul nostru, de sănătatea lor”, declară Alex Florescu, antrenorul vedetelor. Mergând pe acest principiu, Alexander Florescu împreună cu echipa de la sala de fitness pe care o deține, a pus la punct un program special creat pe nevoie copiilor cu probleme de greutate.

„Există aproape un an de când organizez tabăra pentru copiii care au probleme cu kilogramele în plus.
Vorbim despre o săptămână în care ne mutăm la munte, facem sport împreună, organizat, consumăm exclusiv produsele pe care avem voie să le consumăm. Ne împrietenim, stăm unii cu alții, ne bucurăm de natură, înțelegem ce înseamnă un stil de viață sănătos și identificăm niște direcții pe care trebuie să le urmăm toată viața!”, explică antrenorul de fitness.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod