Mentine sanatatea ochilor cu noile suplimente Vizual, din gama Doppelherz-aktiv

Vizual Extra - zi si noapte

Cu doar o capsula pe zi, puteti face invidioasa, pe timp de noapte, chiar si o pisica. Vitamina A, Zincul si extractul de afin din compozitia Doppelherz aktiv, Vizual Extra - zi si noapte, mentin starea de sanatate a ochilor si functiile vizuale optime, atat ziua, cat si noaptea.

Lucrul la calculator, privitul des la televizor, condusul autovehiculelor pe timp de noapte sunt activitati extrem de solicitante pentru ochi. Aportul de substante nutritive din Vizual Extra pastreaza acuitatea vizuala chiar si in zone cu luminozitate scazuta si protejeaza vederea .

Vizual Total – Omega 3 + Luteina

Nu e nevoie sa mai apelati la ceapa pentru a va umezi ochii.
Doppelherz aktiv - Vizual Total contine o combinatie de substante protectoare ( acizi grasi Omega 3, Luteina, vitamine si minerale) care te ajuta sa combati senzatia de “ochi uscati” si sa mentii sanatatea retinei, cristalinului, a nervilor si vaselor de sange din ochi.

Vizual Total este recomandat in starile de oboseala oculara, purtatorior de lentile de contact, fumatorilor, persoanelor stresate si varstnicilor, diaabeticilor, conducatorilor auto si celor care folosesc intens calculatorul.


In plus, datorita compozitiei optime de Omega 3 si Luteina, produsul detine un rol important si in prevenirea degenerescentei maculare senile. Ambele produse se gasesc in farmacii, Vizual Total la un pret recomandat de 41 ron, iar Vizual Extra la 38 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod