Kinetoterapia individuala si beneficiile unui program personlizat

Kinetoterapia reprezinta vindecarea unei afectiuni sau ameliorarea simptomelor prin miscare. Prin gimnastica medicala se pot tratao gama larga de afectiuni, dar este recomandata si persoanelor sanatoase pentru imbunatatirea conditiei fizice, a tonusului si fortei musculare.
Abordarea kinetoterapiei personalizate din cadrul Clinicii Masaya consta in stabilirea unui program complex kinetic axat pe particularitatile tale individuale si in functie de starea de sanatate si stilul de viata.
Programul cuprinde atat miscari de gimnastica individuala cat si exercitii pe aparate de ultima generatie.

Profesionalismul si experienta echipei medicale din cadrul Clinicii va ofera sansa unei recuperari rapide si eficiente.

Kinetoterapia individuala elimina riscul aparitiei unor afectiuni datorate antrenamentelor facute "dupa ureche", mai ales la aparate cu greutati care sunt periculoase pentru coloana sau articulatii.
In timpul sedintelor de kinetoterapie personalizata, terapeutul lucreaza in mod indiviudual cu un singur pacient, iar acest lucru conduce la multe beneficii asupra programului de tratament decat la o sedinta de grup.

Sedintele de recuperare individuala ofera terapeutului sansa de a observa mai in detaliu fiecare gest al pacientului cu care lucreaza, in special atunci cand vorbim despre anumite tipuri de mobilizari pasive.
Kinetoterapia urmareste corectarea posturii si aliniamentului corpului, cresterea fortei si rezistentei musculare, cresterea mobilitatii articulare, antrenarea la efort si relaxarea.

Kinetoterapia este una dintre cele mai bune terapii cand vine vorba despre vindecarea naturala a ogranismului.

Folosind protocoale personalizate si alaturi de o echipa cu experienta impresionanta si cursuri de specializare in Europa, puteti obtine rezultate minunate, iar in cadrul Clinicii Masaya se abordeaza cu succes tratamente de recuperare sportiva si medicala pentru o recuperare eficienta si rapida.

Pentru mai multe informatii legate de kinetoterapia individuală pe http://www.clinicamasaya.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod