Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid de la Secom

Lumea este in continua miscare, nu te opri nici tu! Ai grija de articulatiile tale! Misca-te in voie pentru ca te ajuta Glucosamine Chondroitin Hyaluronic...
Lumea este in continua miscare, nu te opri nici tu! Ai grija de articulatiile tale! Misca-te in voie pentru ca te ajuta Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid de la Secom. Singurul produs natural pentru sanatate de pe piata ce are in componenta acid hialuronic. Acesta stimuleaza producerea de colagen, condrocite si proteoglicani - principalii constituenti ai cartilajelor articulare. Totodata, acidul hialuronic contribuie la flexibilitatea articulatiilor. Cum anume? Asigura vascozitatea lichidului ce lubrifiaza cartilagiul.


Acestea nu sunt singurele beneficii. Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid protejeaza oasele si articulatiile impotriva actiunii radicalilor liberi, a tratamentului cu antiinflamatoare sau impotriva proceselor autoimune. De asemenea imbunatateste circulatia sangelui la nivelul articulatiei. Fii de neoprit! Protejeaza-ti articulatiile!

Cauta produsele Secom in farmaciile Dona.
Pret 110 lei pentru 60 de capsule.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod