Gillette Fusion pentru barbatul modern

Noul Gillette Fusion, dotat cu 5 lame pentru confort si o lama pentru precizie, ofera cea mai buna experienta in materie de barbierit. Lama pentru precizie, montata in partea din spate a aparatului este ideala pentru locurile greu accesibile.
Barbatul Fusion este barbatul modern, carismatic si puternic, barbatul ambitios, cu atitudine de invingator si care reuseste sa se ridice prin forte proprii. Barbatul Fusion este un model in viata profesionala dar in acelasi timp confirma si stabileste tendintele in moda si in stilul de viata, fiind admirat de barbati si dorit de femei.

"Gillette Fusion este prevazut cu un maner ergonomic si un microcip integrat, care asigura performanta constanta pe termen lung, oprire automata si avertizare pentru baterie descarcata.
Banda impregnata cu lotiune pe baza de vitamina E si aloe vera impreuna cu pozitionarea lamelor cu 30% mai aproape una de alta ajuta la reducerea presiunii si la evitarea aparitiei iritatiilor. Cu peste 70 de patente de inovatii la activ, Gillette Fusion deschide un nou capitol in arta barbieritului prin integrarea electronicii in tehnologia noului aparat de ras
." a spus Maria Camelia Sur - External Relations Manager Procter&Gamble Balkans.

Preturi de magazin (Mall Baneasa) Gillette Fusion:
Gillette Fusion Power 35 RON
Gillette Fusion Manual 30 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod