Eucerin Intim-Protect Cleansing Lotion: pentru zonele sensibile

Eucerin propune un nou concept de Intimate, perfect adaptat pielii sensibile si predispusa iritatiilor. Noua lotiune Intim-Protect de la Eucerin este produsul ideal pentru sanatatea si ingrijirea zilnica a zonei intime.
Imbogatit cu substante atent selectionate precum acidul lactic ce confera umiditatea naturala florei vaginale si uleiul de bisabolol, un extras din musetel cunoscut pentru calitatile sale anti-inflamatoare, lotiunea Eucerin curata delicat, calmeaza iritatiile, asigura pH-ul zonei intime si nu contine substante alcaline si coloranti.

Eucerin Intim-Protect Cleansing Lotion este produsul de curatare care ajuta la tratarea iritatiilor intr-un mod sigur, testat dermatologic. Cu acidul lactic propriu pielii, ce ajuta la mentinerea microflorei intr-un mod natural, Eucerin Intim-Protect este perfect pentru curatarea zilnica extra delicata.


Studiile clinice au demonstrat o toleranta perfecta chiar si de catre cele mai sensibile zone ale corpului. Produs recomandat de catre dermatologi si ginecologi. Exclusiv in farmacii. Pret recomandat: 34 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod