Ecografie abdominala


Facebook Twitter Comenteaza
Ecografie abdominala
Cati dintre noi nu am avut vreodata reactia de indispozitie datorata unor dureri in zona abdominal, sau a clasicei “balonari”. Eventual am baut un ceai, ne-am dus la culcare asteptand dimineata sau am spus “lasa ca trece”. Ei bine, uneori, aceste indispozitii pot ascunde afectiuni foarte grave. Ecografia abdominala este indicata la orice pacient cu o durere localizata sau difuza, in maririle de volum ale abdomenului, traumatisme abdominale sau in prezenta unui sindrom dispeptic suspect de a fi datorat unei sarcini in primul trimestru.
De asemenea ecografia abdominala este indicata pentru monitorizarea pacientilor diagnosticati cu afectiuni oncologice .

Permite evidentierea: litiazei sau a inflamatiei colecistului; gradului de afectare posttraumatica a ficatului, splinei, rinichilor; unor afectiuni ale pancreasului (pancreatita, tumori);  adenopatiilor sau leziunile splenice; afectiunilor hepatice localizate (tumori benigne sau maligne) sau difuze (steatoza, ciroza); litiazei renale, a malformatiilor sau a tumorilor benigne sau maligne renale; prezenta de lichid in cavitatea abdominala;

Clinica Nei Medica Asist dispunde de dotari de varf in acest domeniu (Ecograf 4D Voluson Expert) si te asteapta intr-o atmosfera calda si imbietoare.
Personalul nostru este dedicate pacientilor si de ce sa nu ai parte de o experienta placuta chiar si atunci cand este vorba de o ecografie. De Luni pana Vineri la Clinica, in strada Johann Strauss nr. 2A te asteaptam cu dotari la cele mai inalte standarde, un laborator propriu de analize, personal medical de specialitate dedicat si profesionist.

Pret: de la 120 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod