Crema reparatoare cu 10% Uree de la Eucerin

Vine iarna, dar asta nu înseamnă doar ger, ninsoare şi temperaturi sub 0˚C. Odată cu ea, vin şi sărbătorile şi concediile de iarnă, ceea ce înseamnă distracţie la patinoar ori pe pârtie la munte. Pentru a te putea bucura de toate acestea, trebuie totuşi să te gândeşti la pielea ta, iar extremităţile corpului au cel mai mult de suferit în timpul iernii, fie că vorbim de mâini, buze sau călcâie. Eucerin vine în sprijinul tău, cu produse care te ajută să treci cu uşurinţă peste temperaturile scăzute şi peste capriciile iernii.
Vine iarna, dar asta nu înseamnă doar ger, ninsoare şi temperaturi sub 0˚C. Odată cu ea, vin şi sărbătorile şi concediile de iarnă, ceea ce înseamnă distracţie la patinoar ori pe pârtie la munte. Pentru a te putea bucura de toate acestea, trebuie totuşi să te gândeşti la pielea ta, iar extremităţile corpului au cel mai mult de suferit în timpul iernii, fie că vorbim de mâini, buze sau călcâie.
Eucerin vine în sprijinul tău, cu produse care te ajută să treci cu uşurinţă peste temperaturile scăzute şi peste capriciile iernii.


Buzele şi mâinile nu sunt singurele care au de suferit în timpul iernii. Purtăm încălţăminte cu mult mai groasă, pe lângă ciorapi sau şosete groase, iar picioarele noastre stau ascunse ore întregi, fiecare strat în plus ducând la o deshidratare şi mai rapidă a pielii.
Dacă îţi doreşti ca iarna aceasta să te poţi bucura de zăpadă, ai nevoie de o cremă care le acordă picioarelor tale atenţia de care au nevoie.

Crema reparatoare cu 10% Uree de la Eucerin are grijă de picioarele tale, dar previne şi deshidratarea pielii. Datorită formulei cu uree, contribuie la hidratarea pielii uscate. Călcâiele vor deveni catifelate, iar pielea lor va fi mai netedă. Această cremă a fost concepută special pentru pielea uscată, aspră şi crăpată a picioarelor, acţionând ca un tratament eficient pentru ca tu să ai rapid călcâie perfecte.
Se absoarbe uşor în piele, iar pentru a reduce riscul alergiilor nu conţine parfum şi coloranţi. Astfel, ce poate fi mai plăcut seara, după ce îţi scoţi picioarele obosite din clăpari, decât un răsfăţ cu crema Eucerin ? Preţ informativ: 45 RON. Produsele sunt disponibile exclusiv în farmacii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod