Copiii descopera BIO cu noua gama Cereal Bio Kids

Copiii descopera universul BIO cu noile produse din gama Cereal Bio Kids 100% naturale, fara coloranti, fara conservanti, din ingrediente provenite din agricultura organica.
Copiii descopera universul BIO cu noile produse din gama Cereal Bio Kids 100% naturale, fara coloranti, fara conservanti, din ingrediente provenite din agricultura organica.

Cereal Bio Kids este prima gama de produse BIO destinata copiilor, cu faina integrala si ciocolata adevarata, cu 100% unt de cacao, pentru ca cei mici sa se hraneasca intr-un mod echilibrat si sanatos.

Cerealele integrale de secara, grau, porumb, orz provenite de pe suprafete agricole netratate chimic sunt o adevarata sursa de vitamine si minerale, iar continutul ridicat de fibre asigura o buna digestie.
In plus, ciocolata - cel mai iubit ingredient de catre copii, este o excelenta sursa de antioxidanti si de magneziu, pentru energia de care copiii au atata nevoie la varsta la care descopera lumea.

Gama cuprinde Biscuiti Digestivi din secara imbracati in ciocolata, Fursecuri cu pepite de ciocolata si Biscuiti umpluti cu crema de cacao degresata, Ciocolata cu lapte - sursa de calciu (200mg la 100g ciocolata), Bulgarasi de miere - cereale de mic dejun cu porumb si miere si Petale de ciocolata - cereale de mic dejun din secara si cacao degresata.
Desi nu contin nici un aditiv chimic (conservant, potentiator de gust, colorant), produsele Cereal Bio Kids au aceeasi savoare cu produsele conventionale. Produsele nu contin organisme modificate genetic, fiind certificate conform legislatiei europene in vigoare de organe de inspectie abilitate la nivel local sau european.

Gama este disponibila in raioanele BIO ale retelelor de hypermarket si supermarket din intreaga tara precum si in magazinele naturiste si BIO, la preturi cuprinse intre 9.85 lei - 16.5 lei.


Cereal Bio este una dintre cele mai vechi marci BIO din Europa (inca din 1972). Lansata in 2008 si in Romania gama Cereal Bio a devenit in scurt timp cea mai bine vanduta marca de biscuiti BIO din supermarket/hypermarket.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod