Artistry Creme LuXury: pentru ingrijirea tenului

Amway a lansat in Romania cel mai performant produs al gamei Artistry pentru ingrijirea tenului. Crema Artistry Creme LuXury este reprezentata international de actrita Sandra Bullock, care a acceptat pentru prima data sa fie imaginea unui produs.
Artistry Creme LuXury este o crema hidratanta, hranitoare si totodata, primul produs de pe piata care contine Cardiolipina - o lipida rara si unica ce contribuie la regenerarea epidermei si la cresterea energiei celulelor.  

Cercetarile care au condus la obtinerea aceste creme au fost realizate de Institutul de Frumusete Artistry sub indrumarea Consiliului Stiintific. Acest consiliu international reprezinta o colaborare dinamica intre specialisti de top in domeniul sanatatii si cercetarii produselor pentru ten.


"Consiliul Stiintific Artistry a stabilit noi standarde pentru cercetarile in domeniul produselor pentru ingrijirea tenului, ajutand la crearea de produse unice, extraordinare, asa cum este Artistry Creme LuXury," a declarat Mike Edwards, director international de vanzari de marketing pentru Alticor, corporatie din care face parte si Amway.

Sandra Bullock, imaginea cremei, adauga spirit si entuziasm marcii: "Daca n-as fi testat aceasta crema pe tenul meu, n-as fi putut indemna alte femei sa o faca", a spus aceasta.
"Nu promovez produse pe care nu le folosesc si in care nu am incredere."

"Este prima data cand marca Artistry se asociaza cu o celebritate pentru a face cunoscut un produs. Doream sa gasim pe cineva care sa reflecte imaginea internationala a Artistry Creme LuXury", spune Mike Edwards, director international de vanzari si marketing pentru Alticor. "Doream pe cineva elegant si in acelasi timp nepretentios, cineva care sa fie artagatoare si aproape de public. Sandra detine exact personalitatea si imaginea marcii noastre."

Ambalajul cremei este la fel de deosebit ca si produsul in sine si este creat de catre Olivier van Doorne, director international de creatie al Select NY, una dintre cele mai prestigioase agentii de branding.

Pret: 928.80 ron
Disponibila exclusiv prin intermediul Intreprinzatorilor Privati Amway (www.amway.ro)
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 31 Aug 2013, 12:59
    fff scumpe

    nu stiu cat de eficiente sunt,dar cu siguranta bat recordul in preturi extrem de scumpe

    1
    0

  • gogo pe 28 Mai 2011, 14:35
    deci?

    si care a fost rezultatul? ca n-ai mai postat?presupun ca o mare dezamagire ca eu nu cred o iota despre tot ce sev scie referitor la crema asta!

    0
    0

  • Loredana pe 26 Mai 2010, 14:40
    pur si simplu cea mai buna

    Dupa ce am inceput sa folosesc produsele amway am avut mereu o senzatie de reclama de tv. Adica aveam impresia ca se intampla exact efectu asteptat. La fel s-a intamplat si cu aceasta crema. Adica am folosit-o 2 saptamani si ma uitam in oglinda cu mirare si cu placere in acelasi timp la un chip vizibil intinerit. O recomand din toata inima.

    1
    0

  • miha pe 2 Feb 2009, 21:23
    exceptionala

    este o crema revolutionara. o folosesc de 6 luni. o recomand tuturor femeilor care se respecta si vor sa fie vesnic tinere

    0
    0

  • ivana pe 17 Aug 2008, 15:22
    Miracol

    Sunt make-up artist si recomand tuturor clientelor mele trecute de 35 de ani sa foloseasca acest produs. Dupa 6 saptamani de utilizare pielea arata cu cinci ani mai tanata. Cel putin mai amana liftingul chirurgical.

    0
    0

  • Mara pe 24 Iun 2008, 11:00
    super

    Am comandat crema de la o cunostinta care este IPA la Amway si abia astept sa o primesc si sa vad rezultatele! Cunostinta mea a fost rasplatita cu vacante in fiecare an, printre care la cele mai de lux hoteluri din lume, cu preturi de 40.000euro, platite de Amway. Acolo a incercat prima data crema - o mostra - si dupa 4 zile, spunea ea, si-a facut efectul! Sper sa ma bucur si eu de aceasta crema!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod