"Simplu si rapid. Pune-ti gandurile in ordine!", de Donna Smallin

Ti se pare ca viata ta a intrat in deriva? Esti epuizata? Pierduta? Nefericita? Ti-ai dori sa ai mai mult timp pentru familie si prieteni? Mai mult timp pentru distractie? Mai putine datorii? Mai multe economii? Sau esti atat de confuza si de neajutorata, incat nu mai stii cine esti si ce vrei?

In "Simplu si rapid. Pune-ti gandurile in ordine!" vei gasi sute de sfaturi practice si de idei despre cum sa-ti eliberezi spiritul si sa-ti imbunatatesti viata. Este exact ceea ce iti trebuie, daca esti o persoana ocupata, care doreste sa scape de grijile zilnice, de stres si de obiceiurile proaste.
Vei inlocui dezordinea cu constiinta propriei valori, cu fericire, taceri binefacatoare si rasete sanatoase.

Aceasta carte are doua parti: "Organizeaza-ti viata!" si "Mentine ordinea!". Capitolele prezinta 500 de metode care te vor ajuta sa scapi de sarcinile coplesitoare si sa fii conectata la prezent. Fiecare pagina in parte iti ofera sfaturi utile pentru orice zi a saptamanii, pentru orice moment al zilei. Poti citi fiecare pont in doar cateva secunde, iar pe majoritatea le poti pune in practica in mai putin de un minut.

Poti cumpara cartea "Simplu si rapid.
Pune-ti gandurile in ordine!", de Donna Smallin, aparuta la editura House of Guides in anul 2008, din librarii, la pretul de 28,50 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod