"Puterea magica a gandului", de David J. Schwartz

Stabileste-ti scopuri inalte... si apoi depaseste-le! Milioane de oameni din toata lumea si-au imbunatatit viata folosind cartea "Puterea magica a gandului". Considerat a fi unul dintre cei mai mari experti in motivatie, dr. Schwartz te ajuta sa vinzi mai bine, sa conduci mai bine, sa castigi mai multi bani si, ceea ce este cel mai important, sa obtii o mai mare fericire si pace sufleteasca. "Puterea magica a gandului" ofera metode practice, nu promisiuni desarte.

Ideile si tehnicile inscrise aici sunt atat de originale, incat autorul a trebuit sa compuna un vocabular nou pentru a le exprima.
Dr. Schwartz prezinta un program de viata la scara mare - in slujba, casnicie, viata de familie si in activitatile sociale si culturale. Demonstreaza ca nu iti trebuie un intelect extraordinar sau un talent deosebit ca sa fii un gigant printre oameni; dar ai nevoie de deprinderea gandirii si comportamentului intr-o maniera care sa iti aduca succesul - iar aceasta carte iti furnizeaza aceste secrete:

  • Crezi in reusita si vei reusi
  • Consolideaza-ti increderea si ucide frica
  • Cum sa gandesti si sa visezi creator
  • Obisnuieste-te sa fii activa
  • Cum sa transformi infrangerea in victorie
  • Cum sa gandesti ca un conducator

Dr.
David J. Schwartz este profesor la Universitatea de Stat din Georgia, Atlanta, si presedinte al Companiei de Servicii Creative si Educationale, o firma de consultanta specializata in domeniul conducerii. A tinut conferinte la peste 3.000 de conventii, seminarii de management, intruniri profesionale si clinici si este bine cunoscut pentru programul sau special, "Auto-directionarea pentru progres personal".

Poti cumpara cartea "Puterea magica a gandului", de David J. Schwartz (titlu original: "The Magic of Thinking Big"), aparuta la editura Curtea Veche in anul 2008, din librarii, la pretul de 24 lei.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sergiu pe 17 Sep 2015, 02:13
    Puterea magica a gandului David J. Schwartz

    Daca poate cineva sa-mi ofere si mie cartea "Puterea magica a gandului" de David J. Schwartz pe mail : sergiufordea1994@gmail.com Mersi.

    0
    0

  • Lucian pe 6 Mar 2011, 13:00
    True

    Cartea este fenomenala, am citit doar 89 de pagini si pot spune ca am lasat-o deoparte, ma intarit si ma adus cu picioarele pe pamant! Nota 10000(0)

    3
    1

  • ANDREI CARMEN pe 3 Nov 2010, 11:43
    CARTEA PUTEREA MAGICA A GANDULUI DE DANIEI SCHWARTZ

    Am avut ocazia sa citesc aceasta carte pe care am primit-o cu imprumut intr-un moment critic din viata mea.Nu vroiam sa accept schimbarea,considerand ca vreau ca totul sa ramana asa cum stiam eu.Nu vroiam sa accept noua democratie. Citind aceasta carte am vazut ca si eu intamplator aplicasam cateva reguli fara sa stiu si aveam deja confirmarea, adica sa iti faci un plan de 10 ani, in care am reusit sa realizez ceea ce mi-am propus, dar dupa aceea nu am mai avut nici un plan si am mers in deriva si nu am mai realizat nimic. Mi-am invins timiditatea si am inceput sa ma exprim, nu mai eram eu cea care ma asezam spatele salii, ci eram in primul rand. In timp am reusit sa ma schimb, si schimbarea a fost destul de vizibila si pentru cei din jurul meu fiind uimiti cat am progresat timp de 1 an.

    4
    0

  • ioan pe 26 Feb 2010, 05:02
    carte puterea magica a gandul

    "puterea magica a gandului", de David J.Schwartz (titlu original:"The Magic of thinking Big") tradusa in romaneste astept mesaj pe emil. ioan_morar33@yahoo.co.uk

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod