"Muschiul Mental" de David Gamon si Ph. D., Allen D. Bragdon

Creierul este un muschi. Esti la curent cu cele mai noi descoperiri stiintifice despre modul in care functioneaza creierul? Stii care sunt cele sase zone cognitive principale ale creierului?

Muschiul mental ii ofera cititorului posibilitatea de a se familiariza cu cele mai noi descoperiri si ultimele progrese în domeniul stiintelor cognitive, menite sa mentina tonusul "muschiului mental".

Prezentand cititorului o vasta gama de jocuri, enigme si teste, sus-tinute de ample informatii referitoare la zonele cognitive ale creierului, cartea explica modul de functionare a creierului, identifica potentialele dificultati si ofera sfaturi utile pentru imbunatatirea capacitatilor mentale.

Capitole distincte trateaza problema imbatranirii creierului: cum se mentinem muschiul mental mereu activ, cum sa-i conservam capacitatile si, de ce nu, sa le imbunatatim.

Desi nu se doreste a fi un instrument prescriptiv sau de diagnostic, "Muschiul mental" ofera informatii bogate, fascinante si utile, dar si exercitii provocatoare relevante pentru urmatoarele zone cognitive ale creierului: executiva si sociala; memorie; limbaj; emotionala; matematica; spatiala.

Puteti gasi cartea "Muschiul mental" de David Gamon si Ph.

D., Allen D. Bragdon, aparuta la editura Nemira in 2008, din librarii, la pretul de 35,91 Ron.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod