Ladie’s Book cu Elena Cucicovschii - Carti care contribuie la evolutia si dezvoltarea unei femei

Primeste adeseori urmatoarea intrebare: „Ce carti imi recomanzi pentru a ma ajuta sa ma dezvolt si sa evoluez ca femeie?”. Iata o intrebare legitima ce vine din partea femeilor ce doresc sa stie ce inseamna rolul lor in viata si mai ales ce inseamna feminitatea lor. “Treaba asta m-a pus pe ganduri si totodata mi-a dat inspiratia necesara pentru a da forma acestui nou proiect prin care vreau sa aprofundam niste teme care cu siguranta va vor fi de folos”, spune Elena Cucicovschii, autoarea seminariilor “ Arta de a fi femeie”.

Dupa aceste intrebari din partea femeilor, Elena Cucicovschii a selectat 100 de titluri care au menirea de a contribui la dezvoltarea si evolutia unei femei, carti pe care fie le-a citit, fie urmeaza sa le citeasca si ea la randul ei.

Elena te invita in clubul femeilor inteligente: “Ladies'Bookclub cu Elena Cucicovschi!”. O data la doua saptamani Elena iti va  recomanda o carte pe care o veti discuta si analiza ulterior, prin intermediul unor webinare gandite special in directia aceasta.

In timpul acestor webinare, pe langa discutia pe marginea subiectului cartii respective, Elena Cucicovschii va va oferi si cateva instructiuni si exercitii (pentru speech, dezvoltare personala, etc.), iar apoi fiecare participanta va trebui sa sustina un speech de 15 minute, conform instructiunilor.

Vor exista si intalniri live, atunci cand Elena va fi in tara. Nu este un proiect unde doar se citeste si se discuta despre ceea ce se lectureaza in acele carti. Vor fi practicate multe tehnici, exercitii, teste, materiale ce tin de psihologia femeii si a cuplului, exercitii de autocunoastere, motivatie si, bineinteles, exercitii pentru amplificarea feminitatii.

Investitia este de 50 Lei pe luna, iar cine doreste sa achite integral pe un an va primi cadou o meditatie audio, cea mai puternica meditatie de conectare la puterea feminina universala.

La final, participantele vor primi si un certificat. Cartile recomandate vor fi accesibile in format electronic si le veti putea descarca online pentru a le parcurge.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod