Brandon Bays revine la București între 29 Septembrie și 1 Octombrie cu workshop-ul de vindecare emoțională și transformare a conștiinței Journey Intensive

Brandon Bays, autoarea best-seller-ului internațional  și a metodei ”Călătoria” revine la București cu o nouă formă a workshop-ului de vindecare emoțională și de transformare a conștiinței, Journey Intensive. Originară din New York, Brandon și-a descoperit acum câțiva ani rădăcinile românești, bunicul său fiind general în armata lui Carol al II-lea. Acesta este un motiv în plus pentru a-și dori ca metoda pusă la punct de ea să fie accesibilă cât mai multor români, astfel încât poporul din care provine să se ridice acolo unde simte că îi este locul.

Povestea ei legată de metoda ”Călătoria” începe acum mai bine de 30 de ani, atunci când, sub supravegherea și cu acordul medicilor, a reușit să își facă să dispară o formațiune tumorală de dimensiunile unei mingi de baschet. De atunci și până acum, prin metoda descoperită și perfecționată de ea (de altfel o abilitate naturală a corpului) , zeci de mii de oameni (adulți și copii) au reuțit să își depășească blocaje fizice și emoționale care le făceau viața un calvar.
De la boli diagnosticate alopat la atacuri de panică, frici și traume, blocaje la locul de muncă sau în propria afacere, probleme de concentrare și învățare, depresii, bulimie, dependențe de orice substanță sau viciu.

În esență cel care aduce remediul este cel care a și instalat dezechilibrul, practicianul ”Journey” fiind doar ghidul experimentat care îndrumă ”călătorul” spre starea de echilibru perfect.

De ce avem nevoie de metode de vindecare emoțională?

În vremuri imprevizibile ca ale noastre, în care anxietatea, epuizarea, depresia sau sentimentul de lipsă de sens sunt la ordinea zilei este nevoie să ne echipăm cu o trusă de prim ajutor și în plan emotional. Este nevoie să știm ce să facem când ne cuprind spaima, furia, tristețea, dezamăgirea, neîncrederea de sine, vinovația, resentimentele, să ne conștientizăm trăirile negative și să știm să lucram cu ele, pentru a putea folosi energia lor în avantajul nostru și a nu le lăsa  să ne ruineze sănătatea, cariera ori relațiile cu cei dragi. O importanță deosebită o au instrumentele de vindecare emoțională pentru dezvoltarea sănatoasă a copiilor.

Chiar dacă știm multe despre igiena corporală, domeniul igienei emoționale este încă aproape necunoscut pentru majoritatea dintre noi. Pătrunderea în acest domeniu - cu blândețe și cu ajutorul metodelor adecvate - ne poate transforma viața în bine, eliberând și deblocând într-o manieră foarte eficientă acele blocaje emoționale ce ne împiedică să fim noi înșine, ajutându-ne să decidem în mod corect, să ne exprimăm, să ne înțelegem și să traversăm propria viață într-un mod liber și lipsit de povara apăsătoare a emoțiilor nocive acumulate adesea de la vârste fragede.

Vom descoperi astfel că până și unele dintre perturbările organice sau afecțiunile cu care ne confruntăm sunt adesea menținute in corp de către emoțiile nocive acumulate de-a lungul timpului, iar ameliorarea acestora apare uneori surprinzător odată ce emoțiile ajung să iasă la iveală și să se vindece gradat și complet.

Abordarea Journey asupra vindecării emoționale propune o serie de procedee de introspecție prin care se accesează, se exprimă și se eliberează emoțiile negative pe care le-am stocat în suflet și în corp. Ea are la bază conceptul de memorie celulară promovat de Deepak Chopra, cercetările lui Candace Pert asupra efectului reprimării emoțiilor asupra corpului. În cei peste 30 de ani de cand a fost concepută, metoda ”Călătoria” a ajutat zeci de mii de oameni de pretutindeni să se elibereze de probleme dintre cele mai diverse, de la anxietate, stres, depresie, stimă de sine scăzută, atacuri de panică până la boli fizice generate de stres, dependențe, abuzuri, probleme relaționale și profesionale care au la bază emoții negative.

În țări ca Olanda, Australia, Africa de Sud sau Israel, metoda ”Călătoria” a fost folosită cu succes în școli, instituții de stat și chiar recunoscută și acoperită de Asigurările de Sănătate.


 
Cum afli dacă workshop-ul ”Journey Intensive” este pentru tine?


Citind best- seller-ul internațional ”Călătoria”, citind mai multe informații pe www.metodacalatoria.ro  sau participând la evenimentul introductiv din orașul cel mai apropiat de tine, unde vei întâlni câțiva dintre cei mai experimentați practicieni români ai metodei ce efectiv a revoluționat modul de a transforma emoțiile în sursa ta de putere cea mai importantă. In luna septembrie Caravana de evenimente introductive Journey se organizează în orașele: Brașov, 9 septembrie; Sibiu, 10 septembrie; Constanța, 15 septembrie; Cluj Napoca, 16 septembrie; București, 17 septembrie.  
Dacă te interesează răspunsul la întrebări precum: Ce se ascunde în spatele emoțiilor intense?; Care este secretul succesului și al eșecului relațional?; De ce nu reușesc să slăbesc / de ce nu reușesc să renunț la obiceiurile nocive?; De ce nu pot să gândesc pozitiv decât pentru o vreme?; Cum mă poate ajuta metoda Călătoria în afaceri?; De ce revin la obiceiuri alimentare sau comportamentale care îmi fac rău?; Cât și cum îmi influențează emoțiile starea de sănătate generală?; Cum pot să depășesc pe termen lung diferitele traume, fobii sau episoade ce mi-au marcat viața în mod negativ?; Ce este metoda Călătoria și cum pot să o folosesc pentru a-mi transforma viața în bine?, te poti inscrie la un workshop introductiv sau direct la cel susținut între 29 Septembrie și 1 octombrie de Brandon Bays la București pe www.metodacalatoria.ro.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod