Vanessa Hudgens poarta costum rosu romanesc

Vanessa Hudgens a oferit o aparitie de neuitat la New York in cadrul unei emisiuni TV purtand un superb costum rosu creat de brandul vestimentar romanesc STYLAND.
Vedeta, celebra din seria High School Musical sau din recentul serial Powerless, a fost laudata de stilisti si de criticii vestimentari pentru alegerea facuta: a purtat un costum rosu, compus din pantaloni din stofa pana la nivelul gleznei si un sacou cu doua randuri de nasturi, creatiile fiind realizate in atelierul din Bucuresti al brandului.

Stilistii au considerat aparitia vedetei drept impecabila, chic, ideala unei intalniri de business, jurnalistii britanici de la Daily Mail amintind ca tinutele vestimentare STYLAND au fost purtate pana acum si de alte nume celebre precum Katy Perry, Mya sau Rummer Willis.  Vanessa Hudgens a devenit cunoscuta gratie unor productii celebre precum High School Musical, Journey 2: The Mysterious Island, Spring Breakers, Inner Circle, Grease: Live si recentul serial Poweless.
Vanessa a lansat doua albume muzicale, V si Identified, primul fiind recompensat cu discul de aur.

Costumul elegant a devenit in ultimul an alegerea vestimentara a femeilor de pretutindeni, atat ca si vestimentatie de business, cat si ca alternativa chic a rochiilor clasice de cocktail. Costumul STYLAND este purtat inclusiv de vedete internationale precum Katy Perry, Mya, Rummer Willis, Kat Graham, Camila Cabello, cat si de romance celebre precum Alexandra Dinu, Alice Peneaca, Delia, Andra, Malvina Cervenschi, Ana Morodan, Carmen Negoita, Geanina Ilies, Simona Patruleasa, Carmen Bruma.

Multe dintre acestea au ales sa poarte costumul elegant pe covorul rosu al marilor ceremonii, in detrimentul rochiilor clasice.
Femeile care poarta Styland sunt femei active, rafinate, exigente in general cu stilul lor de viata, femei care calatoresc, care activeaza intr-un domeniu care le impune o tinuta formala, care sunt foarte atente cu aspectul lor si pentru care timpul este foarte important. O femeie care poarta costum iese in evidenta prin personalitatea ei si se remarca prin putere, independenta, eleganta, incredere, fermitate si senzualitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod