Top sandale de vara pe care trebuie sa le ai

Alegerea tinutelor de vara porneste de la picioare in sus. Incaltamintea potrivita pare cea mai dificila provocare, fie ca e vorba de o simpla plimbare prin parc, de explorarea unui oras nou, sa dansezi pana la rasarit sau sa mergi la un eveniment elegant.
Toate evenimentele verii si iesirile in oras cer un dress code potrivit si incaltaminte care sa se potriveasca. Sandalele sunt must-have, dar pe care dintre ele trebuie sa le ai neaparat in garderoba? Deichmann iti pune la dispozitie o gama variata in care vei gasi doar modele must-have de sandale.

Poarta sandale gadiator pentru ca sunt cea mai hot declaratie de stil a sezonului estival. Fiind foarte versatile, nu impun restrictii de purtare, ci doar stimuleaza imaginatia pentru a obtine look-uri moderne.

Sandalele albe, parca disparute din tendinte, in aceasta vara, urca fulgerator in top si isi revendica pozitia de element vestimentar must-have.
Completeaza perfect un look minimalist, dar devin vedeta intr-un look unde predomina imprimeurile si culorile intense.

Platformele completeaza ”scenariul” unui look de catwalk unde intalnim un mix electric intre elemente minimaliste si imprimeuri grafice sau inflorate.

Sandalele negre, cu multe bretele sunt nota de final pe care o cere o tinuta unde predomina dungile sau imprimeurile grafice create de alb si negru.

Sandalele decupate in fata (open-toe) completeaza tinutele pastel, devenind optiunea ideala pentru a obtine un look romantic-modern.

Sandalele cu toc gros ”danseaza” bine pe muzica unui look cu inspiratie folk sau de party, asa ca nu aveau cum sa lipseasca din topul sandalelor must-have pentru aceasta vara.

Tu ce sandale vei purta vara aceasta? Vino in magazinele Deichmann pentru a alege sandale care sa-ti competeze garderoba si stilul! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod