Top 5 trenduri adoptate și recomandate de Cristina Mihaela Dorobanțu toamna aceasta

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a făcut remarcată ca finalistă a competiției „Bravo, ai stil” și prezintă acum propria rubrică de modă la Kanal D, astfel că, inevitabil, ținutele sale vestimentare sunt unul din principalele aspecte pentru care fanii săi o apreciază atât de mult.

Întrucât toamna calendaristică ne bate deja în geam, e momentul să ne înnoim garderoba, iar frumoasa prezentatoare TV a pregătit astfel un top 5 cu elementele vestimentare care sunt considerate un must have în acest sezon.

1. Ciocatele  

Ciocatele au devenit o piesă de rezistență în ținutele purtate la marile festivaluri de muzică (Coachella, Tomorrowland, Burning Man, Untold, etc) și din acel moment și-au câștigat un loc bine meritat printre cele mai cool trenduri.
Acum, le putem vedea pe rafturile magazinelor din mall, prin paginile revistelor dar și integrate în outfiturile fashionistelor din întreaga lume. Fii curajoasă și accesorizează ciocatele tale cu eșarfe, brățări și curelușe. Vei simți că în fiecare zi vei purta o altă pereche de încălțări”
, spune Cristina Mihaela.

2. Blana artificială

“Pentru a evita acuzele și controversele, marii designeri mizează pe hainele de blană artificială. Așadar, spune adio blănurilor naturale, chiar dacă le iubești, este momentul să protejăm natura și să alegem elementele vestimentare eco friendly.
Blănurile false sunt la fel de luxoase și călduroase. Pot fi combinate ușor cu jeans, fuste, botine, cizme sau chiar adidași
”, adaugă vedeta.

3. Franjurile

Atunci când vrei să ieși în evidență și să ai o apariție de neuitat, poartă piesele vestimentare cu franjuri. Vei atrage atenția în orice moment al zilei și vei avea un aer sofisticat. Cele mai cool sunt rochiile cu franjuri, dar la fel de bine poți să alegi o geantă, o geacă de piele sau din demin cu franjuri”, declară prezentatoarea TV.

4. Poartă neon

“Piesele vestimentare și accesoriile neon sunt un must have în acest sezon.
Nu ai cum să le ratezi. Mai toate vedetele de la Hollywood sau de pe social media au abordat astfel de ținute. Kim Kardashian, Chiara Ferragni sau Blake Lively au fost printre primele care au purtat ținute neon. Poți să alegi o rochie neon sau să păstrezi o linie simplă a hainelor, dar să le accesorizezi cu genți, pantofi și alte elemente neon
”, menționează Cristina.

5. Capele

Capele sunt foarte prezente în acest sezon. Ele sunt un must have în colecțiile toamnă-iarnă 2018-2019 și e recomandat să se regăsească în orice garderobă. Designerii s-au îndrăgostit de ele și ne propun capa lungă, până la jumătatea gambei.
Este o alegere sofisticată care îţi poate salva ţinuta într-o zi ploioasă de toamnă și te va face să te simți specială”
, spune vedeta.

Cristina Mihaela Dorobanțu realizează rubrica“Secrete între fete”, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, unde dezbate, în fiecare miercuri, de la ora 15.00, cele mai noi subiecte în materie de modă și tendințe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod