Top 3 cele mai cool tinute de vara pentru EL

Stim deja ca vara este un anotimp extrem de aglomerat: petreceri la piscina, nunti, iesiri cu prietenii si mult asteptatul concediu. Asadar, printre task-urile zilnice de la job merita sa iti faci putin timp liber in care sa comanzi online cateva piese de rezistenta pentru vara… de data aceasta pentru partenerul tau.  Inca de la inceputul anului, site-urile de fashion masculin au lansat colectiile de vara, asadar in acest moment avem suficiente surse de inspiratie si shopping online pentru EL.

Pentru ca femeile se ocupa mai multe de cumparaturile pentru familie, ne-am gandit sa iti oferim cateva sfaturi pragmatice pe care sa le iei in calcul atunci cand ii cumperi iubitului tau tinute de vara. Evident, sunt cateva criterii de care merita sa fii cont daca vrei sa obtii tinute super fashion, comode si versatile. Iata un top 3 cele mai cool tinute de vara pentru EL, inspirate din colectiile marilor case de moda internationale:

1.    Pantaloni albi si sacou in nuante deschise

Pantalonii albi sunt potriviti doar pentru sezonul cald, asadar sunt o piesa clasica din garderoba oricarui barbat modern.
In plus popularitatea lor creste de la un sezon la altul (au fost deja anuntate trend-urile si pentru 2016) si nu mai reprezinta chiar o alegere de nisa. Colectiile de la Milano s-au dovedit a fi cele mai puternice sustinatoare cand vine vorba despre pantaloni albi masculini, asadar de ce nu ai cumpara si tu o pereche pentru iubitul tau? Inainte de a achizitiona o pereche de pantaloni albi trebuie sa fii cont de textura, marime si croiala. Anul acesta se poarta texturile lejere, usor elastice, cu o croiala slim fit. Sau clasicii pantaloni albi din in. Astfel incat mergi cu incredere pe o pereche de Chinos sau pantaloni din in albi, crem sau ivory. Alaturi de ei poti sa ii oferi iubitului tau un tricou din bumbac, o camasa, un sacou slim fit din materiale naturale sau o geaca subtire de blugi. Orice optiune alegi, accesorizeaza-i tinuta cu o pereche de mocasini din piele intoarsa. Efectul va fi plin de rafinament si cu o puternica amprenta urbana.

2.    Costumul in culori neutre

Ei, bine, da: barbatii pot purta si vara costum fara probleme.
Desi temperaturile depasesc constant o limita a suportabilitatii, cel putin in orasele mari, afla ca iubitul tau are numeroase optiuni vestimentare pentru temperaturile ridicate. De aceste optiuni poti sa te ocupi chiar tu. Si cel mai simplu e sa incepi cu un costum monocrom in nuante neutre (bej, alb, crem, kaki, gri, verde pal, roz pal, bleu foarte deschis etc.).  Creatorii de moda din intreaga lume opteaza pentru culori neutre tocmai pentru a estompa din caldura estivala, dar si pentru ca aceste nuante sunt clasice si le poti purta la nesfarsit, pana cand se uzeaza. Asadar, pe site-ul DON gasesti cateva variante pragmatice de sacouri in nuante neutre si pantaloni asortati pentru care poti opta, fara sa stai prea mult pe ganduri, pentru iubitul tau. Arunca o privire si te vei convinge despre ceea ce vorbim. Spre exemplu, la Londra, probabil in stransa legatura cu lumina prafuita din oras, nuantele de gri sunt favorizate vara aceasta, pornind de la costumele cu un singur rand de nasturi pana la perechile de pantaloni. In Milano primeaza nuantele neutre precum crem si bej, purtate de barbati in camasi, tricouri si pantaloni de strada.
In alta ordine de idei moda masculina chiar ofera posibilitati nenumarate. Trebuie doar ca tu sa acorzi ceva timp acestui aspect si sa ii cumperi iubitului tau exact articole vestimentare de care stii ca are nevoie. Iar site-ul despre care ti-am mentionat mai sus te va face sa exclami „In sfarsit un magazin online cu haine accesibile”.

3.    Sacoul la doua randuri de nasturi

Cea de-a treia varianta vestimentara pe care ti-o propunem este sacoul la doua randuri de nasturi. Da, este o piesa ce a revenit puternic in topuri! Londra da tonul cand vine vorba despre moda masculina, iar de acolo s-a extins trend-ul sacourilor la doua randuri de nasturi in culori pastel sau nuante puternice cu dungi verticale.  Se pare ca la nivel global barbatii isi pierd interesul pentru costumul complet din doua sau trei piese si trec, in schimb, la optiuni vestimentare mult mai flexibile, dar elegante: articole diferite ca nuanta si textura. Asadar, e momentul in care sacoul la doua randuri de nasturi castiga teren, iar in vara lui 2015 este una dintre alegerile cheie.
Sacoul poate fi purtat in nenumarate culori, de la bleumarin, albastru deschis, rosu, pana la nuante neutre, contrastante. Evident, toata tinuta merita completata cu o camasa alba si o pereche de pantaloni Chinos daca vrei sa ai alaturi de tine un domn invidiat de cei din jur...

Desi acest sacou ar putea parea la prima vedere o alegere destul de conservatoare, alaturi de o camasa bine aleasa si o cravata slim fit sau chiar tricou si pantaloni Chinos, poti sa obtii un look grozav pentru barbatul din viata ta. Chiar si el va fi mandru de alegerea pe care ai facut-o!

Acestea fiind spuse, cele de mai sus iti ofera directia potrivita pentru o sesiune reusita de shopping online pentru EL. Deci, pentru o tinuta de vara smart casual nici nu trebuie sa cauti mai departe. Vei fi uimita cate optiuni vestimentare grozave gasesti in magazinele online pentru barbati.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod