Tommy si Dee Hilfiger au participat la MET Gala 2017

Pe lista invitaţilor lui Tommy Hilfiger s-au numărat ambasadorul global al brandului, Gigi Hadid, Anwar și Yolanda Hadid, Tommy și Thalia Mottola și Deepika Padukone, aceştia purtând creaţii “Tommy Hilfiger” tailored made.
Tommy şi Dee Hilfiger au participat la MET Gala 2017, din New York, în data de 1 Mai 2017, pentru a celebra deschiderea lui ‘Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between.’ Expoziția explorează creaţiile iconicului designer japonez Rei Kawakubo, care este cunoscută pentru revoluţionarea esteticii convenționale prin viziunea sa artistică, avangardistă. Seara a fost prezidată de Rei Kawakubo și Caroline Kennedy; si co-prezidată de Tom Brady, Gisele Bündchen, Katy Perry, Pharrell Williams și Anna Wintour.

Oaspeții așezaţi la masa dlui Hilfiger au fost Dee Hilfiger; ambasadorul global al brand-ului, Gigi Hadid cu fratele şi mama sa, Anwar şi Yolanda; producătorul de muzică Tommy Mottola şi soţia sa, cântareaţa şi actriţa Thalia Mottola; actriţa Deepika Padukone; CEO Tommy Hilfiger, Daniel Grieder și directorul de branding, Avery Baker.

"Gala Met este un moment fantastic de celebrare al industriei noastre globale și a muncii extraordinare pe care Institutul de Costume o face", a declarat Tommy Hilfiger.
"Eu admir viziunea lui Rei Kawakubo, iar îmbrățișarea ei a unor teme contrastante, ne inspiră pe toți să ne gândim la modă într-un mod nou. Rei este o adevărata vizionară și campioană a artei in modă."

Tommy Hilfiger a purtat un sacou negru la un singur rând de nasturi, din lână tropicală și o vestă, cu pantaloni negri, din colecția Tommy Hilfiger Tailored. Dee Hilfiger a purtat o rochie tailored made, din colecția Hilfiger Collection, din tul negru şi paiete aurii, cu pene negre decorative.

Supermodelul Gigi Hadid a purtat o rochie nud deconstruită, tip jachetă, cu o fustă de tul din mătase, parte a Hilfiger Collection. Producătorul de muzică Tommy Mottola a purtat un frac albastru cu sacou la două rânduri de nasturi, cu brâu alb și cămașă franţuzească de frac, toate din colecţia Tommy Hilfiger Tailored.

Cântăreaţa, actriţa și designer-ul Thalia Mottola a purtat o ținută tailored made, din colecţia Hilfiger Collection, o rochie neagră one shoulder, înfrumuseţată cu cristale.
Filantroapa şi autoarea Yolanda Hadid a purtat o ţinută tailored made, din colecţia Hilfiger Collection, o rochie neagră, cu straturi de șifon georgette, în negru și nud, cu paiete pe umeri și mâneci.

Modelul Anwar Hadid a purtat un frac din colecţia Tommy Hilfiger Tailored, cu sacou din lâna neagră cu revere satinate şi pantaloni din lână cu brâu satinat. Actrița Deepika Padukone a purtat o rochie tailored made, din colecția Hilfiger Collection, albă de mătase cu baretele de umăr cu bijuterii și cu cristale de-a lungul tivului, cu tonuri in degrade.

Daniel Grieder, CEO Tommy Hilfiger Global și PVH Europe, a purtat un sacou bleumarin din lână, cu revere satinate negre și pantaloni în ton cu sacoul, o cămașă de bumbac alb și o cravată neagră, toate din colecţia Tommy Hilfiger Tailored.
Avery Baker, Chief Brand Officer pentru Tommy Hilfiger, a purtat o rochie nude, fără bretele, din tul cu pietre, cu un corset din paiete aurii și argintii, custom made din  Hilfiger Collection.

Colecţiile Hilfiger Collection şi Tommy Hilfiger Tailored sunt disponibile în magazinele Tommy Hilfiger, la nivel global şi pe site-ul official al brand-ului tommy.

Photo Credits: Kevin Mazur/WireImage; Neilson Barnard/Getty Images; Prutting/BFA/REX/Shutterstock; Dimitrios
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod