Tommy Hilfiger reintorduce pantofii sport Tommy Jeans "Fly"

Tommy Hilfiger anunţă lansarea pantofilor sport ICON, reintroducând modelul TOMMY HILFIGER „Fly” din 1997. Pantofii unisex vor fi disponibili în magazinele TOMMY HILFIGER selectate la nivel mondial, în cele de încălțăminte specializată din Europa și la  partenerii selecționați.  În România vor fi disponibili începând cu 16 mai 2018.

Modelul “Fly”, lansat în 1997, a fost la început destinat bărbaților, dar a căpătat foarte repede popularitate și în rândul femeilor, fiind purtat pe scară largă de celebrități și muzicieni.
Design-ul consacrat este readus acum pentru bărbații și femeile purtători de pantofi sport și pentru noua generație de fani TOMMY HILFIGER.

Pantofii sport cu talpă groasă ICON, roşii cu alb și albastru, au un fermoar pe centru, şireturi ascunse, brand-ul TOMMY HILFIGER ieşit în relief pe talpa intermediară, logo-ul cu steagul “întins” al mărcii pe limbă, detalii elastice pe călcâie și tălpi verde aprins. Ei sunt împachetați în cutia originală TOMMY JEANS.
 
Pantofii sport fac parte din colecția capsulă TOMMY JEANS, sezonul primăvară 2018 pentru bărbați și femei, ce include elemente denim esențiale și celebrează moștenirea nautică a brandului, venind cu o notă tinerească și rebelă.
Clasicele nemuritoare, incluzând ținutele sport, chinos, jachetele și pantalonii din denim, sunt reinventate prin color-blocking în culorile semnătură ale brandului, rosu, alb, tente de bleumarin, culori neon și logo-ul consacrat cu un model modern de steag nautic. Profilul este unul mix-and-match, ce combină piese loose-fit cu design-uri tăiate pentru un aspect îndrăzneț cu o notă casual.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod