Tommy Hilfiger Denim a deschis un nou magazin în București

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], este bucuroasă să anunțe deschiderea noului magazin Hilfiger Denim în București, România, în 10 septembrie 2016. Amplasat în recent inauguratul mall, Park Lake, un centru de cumpărături unic și modern, situat pe strada Liviu Rebreanu, Hilfiger Denim reprezintă al doilea magazin al brandului, deschis în România şi cea mai recentă creștere a portofoliului de locații globale Hilfiger Denim. Magazinul este administrat de compania SARKK, partener și francizor exclusiv al brand-ului Tommy Hilfiger pentru Hilfiger Denim în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia.

Magazinul prezintă cea mai recentă colecție pentru Toamnă/Iarnă 2016 Hilfiger Denim pentru femei şi bărbați, incluzând linia de accesorii.
Magazinul se întinde pe o suprafață de 168 m2, iar interiorul este decorat pentru a reflecta fuziunea dintre stilurile clasic și modern, rezumând astfel influențele moștenirii designurilor îndrăznețe Tommy Hilfiger. Piese de antichități americane, corpuri de mobilă vintage și accente industriale se regăsesc în tot spațiul, reflectând spiritul american şi trăsăturile brandului prin detalii cool & rock-and-roll.

Evenimentul de deschidere a avut loc pe data de 27 septembrie, în magazinul Hilfiger Denim din Park Lake Mall, reunind printr-un concept dinamic peste 100 de invitați dintre care presa locală de top (publicații online şi print, reviste glossy, blogguri si website-uri), fashion bloggeri renumiţi, VIP.


Colecția Hilfiger Denim pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2016 a fost inspirată dintr-o călătorie transatlantică la New York. Piesele vintage favorite sunt acum reinterpretate printr-o viziune proaspătă, care este relaxată și sofisticată, purtând semnătura unui rock-and-roll reimaginat. Preluând influențe din uniformele de lucru până la stilurile eclectice nautice și militare, cultura lumii vechii se îmbină cu încrederea lumii noi; nu este vorba despre o vârstă anume, ci despre atitudine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod