TOMMY HILFIGER ADUCE LA PARIS SHOW-UL TOMMYNOW PRIMĂVARĂ 2019

Evenimentul experimental construit pe formatul “See Now, Buy Now” va avea loc pentru prima dată la Paris Fashion Week pentru a lansa colecția colaborativă ‘TommyXZendaya’, creată de Tommy Hilfiger și ambasadorul global al brandului, Zendaya.
Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță că evenimentul experimental TOMMYNOW Primăvară 2019 va avea loc pentru prima dată la Paris Fashion Week, sâmbătă, pe 2 martie 2019, aducând această experiență unică către noi audiențe la nivel global. Platforma globală unică Tommy Hilfiger - “See Now, Buy Now”, continuă să evolueze prin conținut digital inovator combinat cu experiențe reale, accesibile atât publicului de la eveniment, cât și celui virtual. Această abordare reflectă continua dedicare a brandului de a duce TOMMYNOW în orașe noi și către audiențe din întreaga lume, după producțiile fenomenale din Shanghai - Toamnă 2018, Milano - Primăvară 2018, Londra - Toamnă 2017, Los Angeles - Primăvară 2017 și din New York City - Toamnă 2016.

"TOMMYNOW a devenit o parte integrantă a moștenirii brandului, celebrând energia noastră optimistă cu publicul la nivel global", a declarat Tommy Hilfiger.
"Pentru primăvara anului 2019, nu ne putem gândi la un loc mai bun decât Paris pentru lansarea primei colecții colaborative TommyXZendaya. Evenimentul experimental și inovator “See Now, Buy Now” va combina moștenirea noastră Americana, încrederea și optimismul lui Zendaya și elementele emblematice ale orașului pentru un fashion show cu adevărat de neuitat. 

Prima colecție capsulă TommyXZendaya, creată de Tommy Hilfiger în parteneriat cu actrița americană și noul ambasador global al brandului, Zendaya, va fi lansată la evenimentul experimental TOMMYNOW Primăvară 2019. Zendaya, care recent a debutat în blockbuster-ul Spider-Man: Homecoming și The Greatest Showman, aduce stilul ei unic și încrezător în colecția colaborativă.

După succesul vânzărilor din cadrul primelor cinci show-uri TOMMYNOW, cel din Primăvară 2019 va continua să construiască pe conceptul semnătură Tommy Hilfiger, “See Now, Buy Now”.
Toate ținutele de pe podium vor fi accesibile printr-un sistem de canale de shopping, în mai mult de 70 de țări, inclusiv în magazinele TOMMY HILFIGER, la partenerii selectați și pe social media. 

DESPRE SARKK
Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, F.Y.R.O.M. și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.
SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.
Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, incluzând încălțăminte și accesorii.
Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articole sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Tommy Jeans constă în articole din Denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod