Toamna şi şcoala încep cu o garderobă nouă de la Sprider Stores

Luna septembrie şi începutul noului an şcolar sunt momente importante pentru înnoirea garderobei şi trecerea la sezonul răcoros. Pentru şcolari, adolescenţi, dar şi cei mari, Sprider Stores...
Luna septembrie şi începutul noului an şcolar sunt momente importante pentru înnoirea garderobei şi trecerea la sezonul răcoros. Pentru şcolari, adolescenţi, dar şi cei mari, Sprider Stores continuă reducerile de 80% pentru colecţiile sale şi propune variante avantajoase de ţinute, ce pot fi alcătuite cu bugete de până în 300 de RON.  
   
Piesa care nu lipsese în niciun sezon din garderobă este pantalonul de jeans, care acum este disponibil la Sprider Stores în culori şi modele noi, la preţuri de până la 119 RON.
Toamna aceasta se poartă jeanşii strâmţi, care imită pantalonii folosiţi de cavalerie şi cu aplicaţii diverse. Spre deosebire de vară, când domină culoarea alb şi albastrul spălat, toamnă se trece la o gamă de culori închise, ce varianza de la albastru petrol la gri şi negru. Stilistii Sprider Stores recomandă accesorizarea jeansilor cu curele late, pe variantele împletit (pentru ţinutele sport) şi în culori solide (pentru ţinutele mai serioase).

 
Pentru începutul toamnei, se poate opta şi pentru o variantă de ţinută care include pantaloni scurţi, dintr-un bumbac de consistenţă mai densă, accesorizati cu o cămaşă sau maieu. Ţinută se completează cu o geacă de blugi, ideală în serile care încep să fie răcoroase şi cu eşarfe colorate. Pentru toate acestea, cumpărătorii nu trebuie să scoată din buzunar mai mult de 250 RON.

 
În ceea ce priveşte încălţămintea, revin în top balerinii, din materiale care imită pielea, lacul sau din pânză, care merg asortaţi la orice tip de ţinută şi ai căror preţuri nu depăşesc 100 de RON.
   
Pentru gama de culori a toamnei 2010, designerii Sprider Stores au mizat pe verde, cu nuanţele sale de khaki, verder camuflaj, verde avocado, combinat cu propuneri neutre din punct de vedere cromatic, precum bejul, griul deschis şi nisipiul.
În tendinţe continuă să fie culorile puternice, precum violetul, turcoise-ul închis, corai-ul şi roşul cald.


Top dantelă spartă + geacă jeansi 50 + 100 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod