Tendințele vedetă ale sezonului de iarnă 2013 / 2014

Pentru sezonul iarnă 2013 / 2014, IL PASSO propune modele de cizme, botine și ghete cu personalitate, inspirate din trendurile internaționale. Printre tendințele vedetă ale colecției dedicate anotimpului rece se numără pielea matlasată, accesoriile și detaliile metalice, modelele de Chelsea boots, combinațiile de piele și piele întoarsă, dar și nuanțe aristocrate de navy sau burgund.

Pielea matlasată

Pielea matlasată reprezintă una din cele mai importante tendințe ale noului sezon, ce nu trebuie să lipsească din garderobă, regăsindu-se atât în modele de cizme, cât și de botine sau ghete, în combinație cu pielea netedă.


Accesorii și detalii metalice

Modelele cu accesorii metalice nu ies din tendințe nici în acest sezon și aduc un plus de personalitate fiecărei ținute,  fie că este vorba de un model de biker boots sau o pereche de cizme cu lanțuri sau toc metalic.

Cizme peste genunchi

Un alt trend care se menține în acest sezon este cel al cizmelor peste genunchi. Acum sunt și mai înalte și mai strânse pe picior și subliniază perfect silueta feminină. În plus, se regăsesc atât în varianta cu toc, cât și în cea fără, ambele modele fiind la fel de fashionable.

Chelsea boots

Modelele de Chelsea boots, cu o bandă elastică pe partea laterală, reprezintă o noutate pentru 2013 și completează cu ușurință ținutele casual.
Din piele sau piele întoarsă, IL PASSO propune modele în nuanțe de negru, maro și navy.

Combinatii de piele și piele întoarsă

Combinațiile de piele și piele întoarsă sunt ultra chic și se regăsesc în modele de cizme cu toc sau talpă ortopedică.

Culori aristocrate: Navy și Burgund

Cizmele și botinele în nuanțe aristocrate, precum navy sau burgund sparg monotonia pieselor negre și aduc eleganță și acel je-ne-sais-quoi oricărui outfit.

Detalii florale

Modelele de botine si cizme, ce contin detalii  florale sunt chic si feminine si pot fi purtate alaturi de jeansi sau in combinatii cu fuste fluide, A-line.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod