Sweet Paprika & Bookletta Showroom te invită să descoperi o altfel de primavară!

Joi, 30 martie, ora 19:30 – Sweet Paprika și Bookletta vă invită să întâmpinați primăvara în cadrul evenimentului „We Bring Spring” și să descoperiți, în calitate de primi invitați, showroom-ul metamorfozat în cea mai frumoasă odă adusă primăverii. Totodată, în cadrul evenimentului veți avea ocazia de a analiza, admira și, de ce nu, proba, noile colecții semnate de cele două branduri. Exuberanța și ludicul rămân caracteristice pentru noua colecție Sweet Paprika intitulată, în mod sugestiv, ”Caliente”, în timp ce despre noile genți Bookletta putem spune că înfloresc,  la propriu, pe umărul fericitelor lor purtătoare bookaholice.

Mai mult decât o petrecere sau o lansare de colecție, WE BRING SPRING este o reinventare a parteneriatului Gabriela Atanasov + Rusanda Cojocaru. Este o invitație la a simți primăvara din tot sufletul și a depăna povești trecute și planurile viitoare. Toate acestea vor prinde contur doar îndemnate de aroma unui pahar de Rose Verite de la Vincon (sau serul adevărului) și a celor mai bune bomboane Bucuria.

Sweet Paprika a fost la început versul unei poezii scrise de Gabriela Atanasov în liceu la ora de Limba engleză și este o metaforă pentru “Iubire”.

Mai târziu, a devenit un “mode de vivre” în stilul dulce-iute, apoi un blog de modă și stil personal, iar pe 12 octombrie 2012 numele primei colecții semnate Gabriela Atanasov. Conceptul Sweet Paprika a fost creat pentru cele care nu au uitat că au fost fetițe, care sunt domnișoare, care vor să devină doamne și care totuși rămân mai presus de orice, femei.

Bookletta este un concept de GEANTĂ pentru CARTE unic în lume, o invenţie înregistrată. Conceptul Bookletta îi aparţine Rusandei Cojocaru.

Acest concept inovator se răspândeşte rapid prin lume, fiind deja purtată pe umărul  cititoarelor cochete din Europa, dar ajungând şi în colţuri îndepărtate şi exotice ale lumii, duse ușor pe aripi de carte și stil. Bookletta încurajează și promovează lectura și cartea drept simbolul unei femei care este frumoasă pe dinafară și pe dinauntru.

Evenimentul va avea loc in cadrul showroom-ului de pe str. Ion Oteteleșanu, nr. 3A, etaj 2, interfon 02 (zona Universitate, Cercul Militar).

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aminami pe 23 Mar 2017, 19:20
    Alegeri rafinate

    Interesant concept. Gentile de la Bookletta ma fascineaza, si sunt tare curioasa ce inseamna "Caliente". Asocierea cu rose-ul de la Vincon mi se pare tare inspirata...Ar fi fost tare comuna alegerea unui vin spumant, oricare ar fi fost el su =b denmirea de sampanie. Un vin rafinat si usor, nu din cele ieftine, se potriveste cu tot ce promite evenimentul in materie de stil..Iar bomboanele bucuria, o ....bucurie :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod