Șoseta și ocazia: amprente de stil

O ținută fără accesorii este ca mâncarea fără condimente. Accesoriile pot infrumuseța un outfit, la fel de bine cum îl pot și strica. Rețeta succesului se bazează pe cantități corecte, potrivirea ingredientelor și puțină creativitate. Tocmai de aceea, alegerea accesoriilor nu trebuie să fie întâmplătoare atunci când ții la imaginea ta și nu vrei să treci drept o persoană neglijentă. Se spune că există o vârstă de la care aceste neglijențe nu mai sunt considerate scăpări ale tinereții ci lipsa unor cunoștințe ce țin de etichetă și bune maniere.

Nu contează atât de mult resursele financiare cât resursele informaționale.
Convinși că românii pot găsi îmbrăcăminte de calitate, la prețuri accesibile, specialiștii Ciserom demonstrează că prețurile ridicate nu sunt o condiție pentru o apariție de invidiat sau o alegere corectă.

Șoseta mondenă - Culorile sunt primul lucru care este observant într-o ținută. Chiar dacă tendința ultimelor sezoane în ceea ce privește culorile inclină spre monocromatic, o pată de culoare într-o mare monocromatică este întotdeauna binevenită. Dacă te pregătești pentru un eveniment monden optează pentru o ținută all black la care să adaugi o pată de culoare printr-o pereche de șosete uni într-o culoare puternică, o eșarfă multicoloră purtată pe cap sau o pereche de pantofi neon.
Evită să porți mai mult de 3 culori într-o ținută, pentru că prea multe culori ucid culoarea.

Vedeta de la picnic - O ieșire la iarbă verde este expresia relaxării în mijlocul naturii, păstrând cât mai mult posibil nota de familiaritate și informal pe care ți-o permiți în intimitatea casei, alături de cei apropiați. Pentru că o ieșire menită să te încarce de energie merită accesorii pe măsură, o pereche de șosete cu mesaje haioase nu vor trece neobservate pe pătura atent întinsă pe iarbă. Ciserom îți propune modele colorate cu mesaje sugestive, dar și o colecție cu oițe parcă anume creată pentru ieșirile tale la picnic cu prietenii.

Regina nopții - Nu sunt puțini aceia care recunosc că poartă șosete seara, în pat.
Fie că e vorba de circulația deficitară a sângelui sau doar obișnuință, șosetele sunt ideale pentru confortul și răsfățul picioarelor tale. În plus, modelele colorate din colecția Zodiac îți aduc buna dispoziție de la prima oră a dimineții și avântul necesar pentru o nouă zi de muncă. Purtate de cu seară și până dimineață, șosetele de Sebeș, nici prea strâmte pe picior, nici prea largi, să nu alunece, îmbină perfect calitatea, rezistența țesăturilor și prețul avantajos.
 
Șoseta sportivă - Pentru domni, șosetele albe sunt perfecte pentru evenimentele sportive. Merg perfect cu pantaloni scurţi de atletism şi pantofi de alergat, dar arată cu siguranță ridicol, dacă nu ești Michael Jackson, cu orice altceva.
În cazul în care nu joci frecvent tenis sau fotbal și porți mai curând blugi sau pantaloni casual, recomandarea noastră este să investești într-o colecţie de şosete negre, bleumarin şi gri. Acestea din urmă sunt perfecte și pentru ținutele business și evenimentele de tip cocktail atât timp cât sunt asortate la pantaloni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod