SKECHERS lansează colecția D’Lites 3.0 pe piața din România

SKECHERS, producătorul internațional de încălțăminte de zi și de înaltă performanță, anunță lansarea pe piața din România a noului model de chunky sneakers D’Lites 3.0, gamă care se distinge prin îmbinarea designului cu confortul specific Skechers.

Modelele SKECHERS D’Lites 3.0 au câștigat detașat piața de sneakers din Asia, mulțumită designului special și a confortului oferit de spuma cu memorie. Așa cum s-a întamplat și cu modelele din gamele precedente, noii sneakers au cucerit rapid atenția pasionatelor de modă, care i-au combinat versatil, atât cu jeans, cât și cu ținute de party. Tonul a fost setat de însăși ambasadorul SKECHERS, artista cubaneză Camila Cabello, care adoră să experimenteze cu outfiturile sale și combină modelul de chunky sneakers atât cu ținute feminine, cât și cu ținute lejere, de zi cu zi.


Colecția a reușit să câștige o bază solidă de fani în toată lumea, în special în Asia, unde modelul a devenit rapid cu adevărat iconic.

Noua colecție a fost lansată oficial în România printr-un eveniment dedicat, alături de reprezentante ale blogosferei de fashion din România.


Noua colecție include pantofi în combinații de culori calde: roz, galben, gri, albastru, verde si negru sau alb. Pentru cei aflați în căutarea unei perechi de încălțăminte care completează orice ținută și care este comodă, potrivită pentru activitățile de zi cu zi, SKECHERS D’Lites 3.0 prezintă pantofi cu air-cooled memory foam.

Articolele de încălțăminte sunt disponibile atât în magazinele SKECHERS, cât și în magazinele specializate.


SKECHERS a devenit un etalon în trendul chunky sneakers în urmă cu 20 de ani, odată cu faima înregistrată de modelele iconice ale brandului, purtate de Britney Spears. De atunci, compania a lucrat constant la noi designuri, iar în 2007 a lansat prima serie de SKECHERS D’Lites, o variantă mai ușoară de sneakers.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod