Shanghai-ul se îmbracă în Flori de ie!

Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri de promovare a tradițiilor și artei populare românești, ajunge în toamna aceasta, pentru prima oară, la Shanghai. După Londra, Viena, New York, Moscova, Abu Dhabi acum a venit rândul celui mai mare oraș din China, Shanghai- cu o populație de peste 24 milioane de locuitori.

În perioada 11-13 octombrie, Flori de ie va lua parte la târgul Pure Shanghai, ce va avea loc la NECC Shanghai, Hongqiao. Pure Shanghai reprezintă destinația modei internaționale și a evoluat pornind de la evenimentul Pure London ce are loc în Marea Britanie, de două ori pe an.

Brandurile simt întotdeauna nevoia de expansiune și de cunoaștere a altor culturi, explorând arta și stilul specifice fiecărei zone. Astfel, Pure Shanghai va găzdui anul acesta sute de branduri din întreaga lume.

Ediția acestui an prezintă colecțiile celor mai importanți designeri din lume, evenimentul fiind unul aparte, elitist, cu invitați de seamă din mediul de business, fashion, artă, blogging, jurnalism etc.
China este recunoscut ca fiind o piață a modei tânără, nouă, ce îmbină eleganța și stilul cu feminitatea și unicitatea fiecărui produs vestimentar.
Totodată, lucrul manual este extrem de apreciat și căutat, fapt ce ne bucură, toate produsele Flori de ie fiind cusute în întregime manual.

Recunoscut ca și un brand unic, care promovează poveștile neamului românesc, cusute atent și meșteșugite în ia românescă, Flori de ie a demonstrat în ultima perioadă, prin adaptarea ținutelor tradiționale la cerințele internaționale că ia românească poate deveni un obiect vestimentar în care se regăsesc tendințele fashion devenind astfel un obiect vestimentar urban foarte apreciat la nivel internațional.

Autenticitatea, atenția pentru detalii, pasiunea pentru handmade dar și cromatica deosebită au adus aprecieri generoase astfel încât, produsele Flori de ie se reliefează distinctiv într-o manieră modernă.
Mai multe detalii pe:  https://issuu.com/purelondon/docs/lookbook_pure_shanghai_oct_2016

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod