Samsung Mobile și designer-ul Alexander Wang dezvăluie prima geantă realizată în colaborare cu comunitatea de creativi din New York pentru fundația Art Start


Samsung Electronics Co., Ltd., lider global în media digitală și tehnologii de convergență, împreună cu designer-ul emblematic pentru New York, Alexander Wang, au dezvăluit primul produs rezultat după luni de colaborare cu cei mai creativi reprezentanți din industria de fashion. Ediția limitată de genți pentru echipamente sportive, Alexander Wang Wallie, are print-ul realizat pentru prima data  în sistem de crowd-sourcing, prin intermediul căruia cele mai creative persoane au putut contribui cu schițe și imagini realizate cu ajutorul dispozitivului Samsung GALAXY Note II.

Geanta va putea fi achiziționată începând cu luna August în toate magazinele partenere de la nivel mondial, precum și online, iar de fondurile strânse va beneficia fundația Art Start, o fundație recunoscută pentru eforturile pe care le face de a pune creativitatea artiștilor în slujba copiilor și tinerilor cu situații materiale si sociale precare.

La începutul anului, Wang a lansat provocarea către un cerc de prieteni apropiați, creativi, stiliști, fotografi, de a desena un “doodle” – o imagine, un tipar sau o fotografie cu ajutorul dispozitivului lor Samsung GALAXY Note II.
Prin intermediul funcțiilor creative, ce oferă oportunitatea de a da imediat formă ideilor, alături de posibiliatea de a partaja instant conținut, designer-ul Alexander Wang a integrat creațiile celor implicați în proiect într-un print unisex destinat genții, care este realizată din piele.

Samsung Galaxy Note II este cel mai bun smarphone pentru oamenii creativi, care vor să își exprime unicitatea. Utilizatorii pot folosi cu ușurință instrumentele creative pentru a persoanaliza mesajele lor cu S-pen.
Aceștia au posibilitatea de a împărtăși cu ceilalți propriul calendar și propriile contacte, pot scrie foarte ușor mesaje în timpul unei convorbiri, pot să împărtășească link-uri din cadrul hărților, clipuri de pe YouTube și aplicații. Datorită ecranului său generos, fotografiile se vor vedea perfect, având o calitate superioară.

Art Start este o organizație non-profit din New York, care salvează vieți și transformă comunități prin intermediul artei. Concentrându-se pe copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 5 și 21 ani, cu situații materiale și sociale precare , atelierele de creație Art Start încearcă să cultive creativitatea și talentul în rândul tinerilor participanți, în timp ce le insuflă încrederea de a urmări oportunități semnificative în viață.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod