S-a deschis SASS STORE - magazinul multibrand sută la sută românesc

Primăvara vine cu vești bune din zona fashion! Cea mai dificilă alegere a doamnelor și domnișoarelor, „cu ce mă îmbrac azi?”, își are rezolvarea la SASS STORE, locul în care găsești creativitate, rafinament și calitate dar, cel mai important, haine pentru toate gusturile, vârstele și siluetele.

Pe Calea Dorobanților, nr.153, într-un showroom primitor, cu un design care îmbină perfect elementele moderne cu cele tradiționale, vei găsi mereu consultanți bine pregătiți, gata să te ajute să compui outfit-ul perfect.

SASS STORE este cu un pas înaintea trendurilor si iti ofera branduri originale și creații ale celor mai buni designeri: Helene Pisc, Carolina D, Andreea Veneciuc, Atelier Georgeta Șerban, Just Couture, Rue Parissiene,  Laura Olaru, Caterina Stratan, Berezzo, Eskimo Furs, 2929 Atelier și mulți alții.

Cu outfit-uri ideale pentru toate evenimentele importante din viața ta, SASS STORE te ajută să fii classy, stylish, sporty-chic, rock-diva, business-casual, glamourous,  romantic-boho, pin-up girl, cum vrei tu, oricând vrei tu.

Stay classy or be sassy! Ești singura care alege. SASS STORE este un magazin multibrand sută la sută românesc, care satisface și cele mai exigente gusturi. Mai multe detalii pe pagina de facebook, și in magazin de luni până sâmbătă. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod