Roxanne's Jewellery&Giftware: arta bijuteriilor transpusa in piese unice

Roxanne's Jewellery&Giftware indeamna la redescoperirea farmecului bijuteriilor cu insemnatate, intr-un spatiu intim, opus magazinelor clasice adeseori intimidante si impersonale, menit sa faciliteze interactiunea directa cu piesele care fascineaza atat prin stralucire si splendoare, cat mai cu seama prin povestile si mesajele ascunse. O bijuterie speciala nu constituie doar o investitie bine plasata si un indicator de status, nu este etalata exclusiv cu prilejul evenimentelor de gala si nici nu are inscrisa o data de expirare a purtarii. O bijuterie aleasa inainte de toate cu sufletul insoteste purtatoarea cu gratie in orice moment al zilei, ii lumineaza chipul, ii surprinde zambetul usor melancolic ivit chiar si in cele mai apasatoare clipe si le transmite celor din jur mai multe secrete decat ar putea fi dezvaluite prin viu grai: preferintele cromatice, simbolurile care servesc drept sursa de inspiratie, latura romantica, jucausa sau dimpotriva sobra si austera, curajul in abordarile vestimentare, gradul de conformism sau de nonsalanta, simtul umorului si al auto-ironiei etc.

Roxanne's Jewellery&Giftware surprinde intr-o maniera extrem de personala spiritul multicultural care domina arealul creativ si nu intamplator selectia brandurilor incluse in boutique se dezice de la retetele si coordonatele clasice, colectiile de bijuterii fiind dezvaluite cu titlu de noutate absoluta in peisajul autohton.
Nu mai putin de 12 marci de bijuterie se regasesc in magazinul Roxanne's Jewellery&Giftware, fiecare dintre acestea purtand cu sine specificul si particularitatile tarilor de provenienta: Israel, Italia, SUA, Rusia sau Marea Britanie.

Pietrele semipretioase, cristalele Swarovski si elementele organice inspirate de natura isi gasesc expresia in colectiile “Mariana Spirit of Design” care au cucerit femeile de pe toate continentele, atat datorita calitatii exceptionale si a garantiei pe viata, cat si manufacturii fara cusur care transforma fiecare piesa intr-o mica opera de arta purtabila.

Celebre pe intreg mapamondul gratie calitatii deosebite a lucraturii, ouale-bijuterie create de Carl Faberge sunt produse in prezent la fabrica ruseasca Alfaberge, singura din lume capabila sa redea design-ul autentic. Roxanne's Jewellery&Giftware prezinta o selectie unica de piese Alfaberge, aducand publicului din Romania bijuterii de cea mai inalta calitate, creatii exclusiviste premiate de specialistii europeni.

Eleganta si rafinamentul specifice Italiei sunt concentrate in design-ul original al bijuteriilor Kemira Jewels, un brand nascut din experienta acumulata de-a lungul a peste doua secole de celebra casa “Gianni Carita&Figli”, a carei valoare a fost recunoscuta de curtile regale europene si care innobileaza si in prezent femeile de pretutindeni.

Artizanatul italian isi gaseste expresia si in colectiile Milano Bijoux Love, un brand creat de un tanar antreprenor din Napoli, care provine dintr-o familie de bijutieri cu traditie, fiecare piesa cucerind prin maiestria manufacturii manuale si prin finisajele moderne desavarsite cu ajutorul rasinilor si cristalelor de Bohemia.
Iar pentru ca traim intr-o societate in care mentinerea optimismului la cote firesti reprezinta o misiune extrem de dificila, bratarile din colectia brandului “We Positive” aduc cu sine mesaje pozitive si incurajatoare: “stay on top”, “after rain comes sun”, “take it easy” etc.

Tendintele care domina catwalk-urile internationale, design-ul aparte si accesibilitatea se intalnesc in colectia brandului Roxi, bijuteriile concepute in SUA mizand pe modele unice, cu un aer modern, placate cu aur roz sau platina si extrem de atragatoare gratie preturilor adaptate bugetelor tuturor categoriilor de cliente.

Autenticitatea si grija pentru detalii poate fi remarcata si in zona bijuteriilor pentru tinerele domnisoare, Roxanne's Jewellery&Giftware dedicand un areal aparte micilor obiecte pretioase menite a infrumuseta prima caseta de bijuterii din viata fetitelor si de a le deschide apetitul pentru design si arta: “Lily&Nily” mizeaza pe simboluri stilizate regasite in cele mai apreciate basme ale copilariei, bijuteriile fiind hipoalergenice si fiind certificate de forumurile internationale preocupate de asigurarea calitatii si a sigurantei produselor, “Bambole Milanesi” fascineaza prin colectiile sale de pandantive-papusi fashion realizate manual de diversi artizani din intreaga lume, “Mini Watch” reaminteste gratie ceasurilor inovatoare cu decoratii handmade, de un imaginar posibil in care fiecare dintre noi putem evada la un moment dat, iar “Secret of Macarons” imbie la degustarea delicioaselor macarons sub forma bijuteriilor realizate din fimo si placate cu aur de 18k, pe cat de apetisante pe atat de prietenoase cu silueta.

Alaturi de colectiile de bijuterii realizate manual si diferentiate prin prisma inaltei calitati si a originalitatii, Roxanne's Jewellery&Giftware reuneste si cateva branduri complementare din zona de lifestyle: cd-uri muzicale Brisa Music dispuse in cutii metalice cu un design vintage sau modern ce pot fi ascultate in momentele de respiro, la un ceai aromat sau la o cina romantica, statuete ceramice, figurine elegante sau oglinzi de poseta placate cu aur sau argint 925, realizate de o echipa de designeri si sculpturi britanici talentati (Arora Design).

Bijuteriile si cadourile speciale Roxanne's Jewellery&Giftware sunt disponibile atat in boutique-ul online www.roxannes.ro, cat si in magazinele fizice din Bucuresti – Jolie Ville Galleria si Brasov – magazinul Star (parter).Pret ceas: 259 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod