Rose Quartz și Serenity - culorile anului 2016

Două culori vor da tonul în modă anul acesta. Este vorba despre Rose Quartz și Serenity, o combinație inedită și provocatoare.  După cum sugerează și numele, rozul cuarț este o nuanță foarte delicată și romantică, apropiată pietrei semiprețioase.

Simbol al compasiunii, cuarțul este recunoscut în întreaga lume ca fiind piatra iubirii necondiționate, a frumuseții și feminității. Are capacitatea de a întări inima, alină depresiile, insomniile și echilibrează stările de panică.

Pe de altă parte, serenity este o nuanță de albastru cu tentă de gri, simbolul al răgazului și relaxării, reflectând o stare de bine și un sentiment de pace și ordine.           
 
Cele două nuanțe pastelate și-au găsit deja locul în colecțiile marilor designeri, atrași de combinația surprinzătoare, care contrazice percepțiile tradiționale asupra asocierii cromatice. Dacă vrei să fii în pas cu moda, trebuie să ai cel puțin un articol vestimentar în aceste nuanțe.
O opțiune inspirată pot fi pantofii Deichmann. Pot fi combinați cu o ținută pastel, în culori calde sau nuanțe pământii. Ca să fii complet accesorizată, alege și o geantă care să respecte cromatica.
 
Autorii tendinței susțin că acest amestec este antidotul perfect pentru stresul la care suntem supuși zi de zi, fiind, însă, potrivit şi pentru cei care caută atenție, bunăstare și securitate. Împreună, Rose Quartz și Serenity reprezintă echilibrul perfect dintre sentimentul liniștitor al tonurilor de roz și senzația reconfortantă a tonurilor de bleu.  Joacă-te cu aceste culori în ținutele tale și vei observa cum îți pot influența starea de spirit!   Pret: 69 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod