Rombul - geanta perfecta

“In toti acesti ani petrecuti in Bucuresti, am descoperit cu fascinatie ca acest oras, prin stilul de viata si prin agitatia cotidiana, impune un ritm alert si o nevoie continua de tot ceea ce este nou si diferit.

Tocmai aceasta nevoie de a fi mereu altfel m-a facut sa inteleg ca geanta pe care o femeie alege sa o poarte intr-o zi oarecare este expresia personalitatii sale, a propriilor sale trairi.” Simina FIlat, designer Simina Filat Accessories

 
Din aceasta convingere a prins viata si piesa de rezistenta a colectiei de primavara / vara 2015 - un model pe cat se poate de simplu, pe atat de versatil si de indraznet.

 
“Rombul” este o geanta usor supradimensionata pe care o poti purta lejer la o tinuta relaxata de weekend sau in care poti pune tot ceea ce ai nevoie pentru a fi pregatita pentru o zi lunga de lucru.

 
Fie ca vorbim despre o varianta intr-o singura culoare sau de una in care cele doua fete au culori diferite, sau de un model realizat din piele intoarsa, de unul simplu sau cu imprimeuri geometrice sau aplicatii 3D ce par sa prinda viata, aceasta geanta poate fi oglinda personalitatii tale.

Modelul poate fi achizitionat de pe www.siminafilat.ro sau din atelierul din strada Gheorghe Polizu nr.
30, iar pretul porneste de la 400 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod