Romanian Label – cel mai nou ambasador al ţării este simbolul femeilor puternice

Îndrăzneşti să mergi la birou cu o fustă din piele, o bluză din pânză topită brodată manual, o pereche elegantă de pantofi  şi un ceas ieşit din tipare?

Stilul românesc, atât de apreciat peste hotare, de la designeri celebri până la vedete de talie mondială precum Adele sau Madonna, este specialitatea brand-ului Romanian Label.

Împreună cu Gina Pistol, imaginea Romanian Label, acesta îţi recomandă  şi te invită să experimentezi peste 70 de modele de ii inspirate din portul tradiţional popular şi  lucrate manual, exact ca pe vremea bunicii.  Fiecare ie este unică, lucrată individual din materiale naturale de cea mai bună calitate, brodată manual şi împodobită la gât, la piept şi la mâneci cu cele mai alese cusături, de la motive geometrice până la cele florale.  Simbolurile etnografice sunt acum mai mult ca oricând redescoperite, conservate, adaptate sau reinterpretate printr-un mix de cusături, materiale şi elemente grafice dichisite autentic.

Mereu la modă şi uşor de combinat, actuală în fiecare sezon, în diferite culori şi croieli, ia tradiţională cu eticheta românească este piesa vestimentară ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta pentru că are avantajul de a reflecta cel mai bine cine eşti şi ce vrei! Astfel, nu numai că vei duce mai departe moştenirea românească, dar îţi asiguri şi un look feminin, surprinzător, nonconformist şi cool!

Toate ii-le care se regăsesc pe www.romanianlabel.ro, la prețuri cuprinse între 258 Lei si 558 Lei, pot fi puse în valoare de accesorii din materiale naturale (lemn, sticlă, piele împletită, materiale textile), precum şi de pantofi, tenişi, genţi care pun în evidenţă stilul personal: casual, chic, elegant, etc.

Îţi garantăm că purtând aceste ii vei fi deopotrivă senzuală, romantică, delicată, dinamică, impunătoare şi în acelaşi timp curajoasă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod