Rochii de mireasa excentrice de la Blossom Dress Atelier

Iti doresti ca in ziua nuntii sa fii o aparitie spectaculoasa si sa iesi in evidenta printr-un model de rochie de mireasa diferit? Andreea Apetre de la Blossom Dress Atelier iti recomanda cateva rochii excentrice.

Rochia Daisy, o rochie 2 in 1. Initial aceasta rochia pare o rochie clasica, tip printesa cu o fusta voluminoasa de tulle, insa fusta de tulle este detasabila, rochia de mireasa ramanad scurta. Poti sa folosesti rochia scurta la cununia civila sau pur si simplu poti ramane in ea dupa 12 noaptea.
Iti va fi mult mai usor sa dansezi pana in zori ;)

Rochia Rose este o rochie de mireasa indrazneata (spatele gol si decolteu adanc in "V" cu o culoare mai neobisnuita... Aceasta rochie are o tenta roze, un deliciu de rochie pentru persoanele mai nonconformiste.Rochia Linnea, este o rochie cu o culoare usor mai inchisa (cappuccino) care iti va face pielea sa straluceasca in contrast cu aceasta culoare...daca vei avea curajul sa o porti la nunta. Rochia Bliss - o rochie de mireasa mai scurta in fata si mai lunga in spate, din tafta ducesse, accesorizata cu buzunare.Tu ce tip de rochie ai avea curajul sa porti ?

http://www.blossom-dress.ro/
https://www.facebook.com/RochiiDeMireasaBlossomDress
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod