RESERVED a lansat un nou magazin în Militari Shopping

Sâmbătă 20 august, Reserved a deschis un nou magazin în Militari Shopping. Magazinul proaspăt lansat este cel de-al cincilea magazin Reserved din București și, totodată, primul din seria de patru magazine ce vor fi deschise în următoarele săptămâni în București și în țară.

Lansarea magazinul Reserved din Militari Shopping a deschis distracția de weekend cu o petrecere găzduită de pop-starul Corina, care și-a invitat fanii să își creeze propriile outfituri Reserved și să pozeze pe catwalk-ul din magazin.

Petrecerea a continuat pe parcursul întregii zile cu muzică by DJ Radu, fashion GIFs, shopping, reduceri speciale și outfituri creative realizate cu ajutorul consultanților de stil Reserved.
În noul magazin Reserved din Militari Shopping vei găsi toate colecțiile brandului: Women – Office, Street Fashion, Young; Men – City, Casual, Young și Kids, cu noile propuneri pentru toamnă, dar și cu reduceri pentru ultimele cumpărături de vară.

Găsește-ți inspirația pentru garderoba de toamnă în noul magazin Reserved din Militari Shopping! Reserved întâmpină noul sezon cu o serie de trenduri creative, versatile, funky și super purtabile.

Accentele de grunge romantic, normcore și preppy relaxat alcătuiesc ținute confortabile, dar în același timp sexy, perfecte pentru a fi purtate întreaga zi. Colecțiile Modern și Street vor aduce în garderoba ta o eleganță clasică bazată accente grafice alb-negru.

Între toate tendințele din colecțiile de toamnă, cu siguranță vei găsi o mulțime de piese practice de zi cu zi, dar și piese glamour pentru seri petrecute în oraș. Vizitează noul magazin Reserved din Militari Shopping și găsește-ți outfituri inspirate pentru toamna asta, cu ajutorul consultanților de stil Reserved!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod