Replay și Superdry te invită la JEANSOMANIA!

JEANSOMANIA vine în România. Se întâmplă între 22 și 24 martie, în magazinele Replay și Superdry din AFI Cotroceni și ParkLake Shopping Center. Cele două branduri oferă reducere de 20% la toate produsele din denim și hanoracele din colecția primăvară/vară 2019.

Va fi un weekend special în magazinele Replay și Superdry din AFI Cotroceni și ParkLake Shopping Center. Cele două branduri te invită să le faci o vizită în intervalul 22- 24 martie și să profiți de campania JEANSOMANIA.

Vineri, sâmbătă și duminică ai 20% reducere la articole din colecția primăvară/vară 2019.

În magazinele Replay din AFI Cotroceni și ParkLake Shopping Center discountul se aplică la toate articolele denim din noua colecție. Astfel, ai șansa să îți achiziționezi, la un super preț, blugi de calitate, jachete, curele, accesorii, genți din denim de la unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume.

La magazinele Superdry din AFI Cotroceni și Parklake Shopping Center ai parte weekendul acesta de supriză la dublu.

Reducerea de 20% va fi aplicată la toate articolele din denim (jeansi, jachete, curele, genți accesorii)  și hanoracele din colecția primăvară/vară 2019.   

Denimul este și va rămâne cel mai practic material, care se află în dulapul fiecărei persoane. Este momentul să faci o achiziție, la un preț cu 20% redus, de  la un brand cunoscut mondial pentru calitatea denimului cum este Replay.
Cu articolele de la Superdry poți îndrăzni să fii unic. Hanoracele, jeansii, dar și toate celelalte produse din denim sunt cunoscute pentru design-urile uimitoare și sunt acum cu  20% reduse.

Campania este valabilă exclusiv în magazinele din locațiile AFI Cotroceni și ParkLake Shopping Center.

Replay și Superdry au fost aduse în România de Fashion&Friends, companie cu francize de succes în țările din zona de sud-est a Europei. Inființată ințial în Serbia, Fashion&Friends Company este prezentă astăzi, ca lider absolut pe piața de fashion, în Croația, Muntenegru, Serbia, Macedonia. Compania este reprezentanta unor branduri  celebre, cum sunt Superdry, Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Mango, Levis, Calvin Klein, Liu Jo, Timberland and Desigual.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod