Repere de stil cu Andreea Perju

Actriță și antreprenor, Andreea Perju este, de fiecare dată, o apariție încântătoare. Debordează de energie, este într-o formă fizică de invidiat, iar astăzi ne vorbește, în premieră, despre stilul personal, branduri și produse favorite.

"Am oameni pe care îi admir, dar nu îi cataloghez neapărat ca fiind modele. Îmi place Victoria Beckham, Charlize Theron și Hilary Swank, pe ultimele două admirându-le și din punct de vedere profesional, nu doar stilistic, spune actrița.

Luxul poate fi foarte periculos, dacă nu e privit din punct de vedere realistic. Pentru mine, faptul că îmi permit să am mai multe ieșiri din țară într-un an, e o stare de bine, nu neapărat un lux, de care mă bucur. Cat despre piesele vestimentare indispensabile din garderoba unei femei, cred că rămâne clasica little black dress, o geantă frumoasă și câteva perechi de pantofi și de sandale. În acest moment, îmi place să achiziționez articole de îmbrăcăminte de la designerii români , NAIV Clothing fiind unul dintre brand-urile preferate, care se mulează perfect pe stilul meu, iar din afară, am făcut o pasiune pentru tot ce înseamnă brand-ul AQUAZZURA.
În rest, sfatul meu e să purtați ceea ce vă face pe voi să vă simțiți într-un anumit fel."
, a declarat Andreea Perju.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod