Pure Lingerie Boutique - Noile colecţii de lenjerie şi costume de baie Spring/Summer 2015

Pure Lingerie Boutique a prezentat recent colecţiile de lenjerie şi costume de baie Spring/Summer 2015 ale brandurilor de lux din portofoliu: Millesia, Simone Pérèle, Lise Charmel, Empreinte, Madame Aime Paris, Lou Paris, Vanity Fair şi Melissa Odabash, ultimele trei fiind aparitii in premiera in magazinul din Bucuresti.
Iata pe scurt caracteristicile colectiilor Spring/Summer 2015 de la Pure Lingerie Boutique:

Lise Charmel aduce in acest sezon o gama in culori variate, pentru a acompania tot evantaiul de placeri de vara, cu material dulci si un nou design. In colectia Spring/Summer 2015, Lise Charmel a mizat pe distinctia grafica si calitatea materialelor. Frunzele si desenele pretioase predomina, alaturi de albastrul profund, culoarea regina a verii, intr-o colectie seducatoare si distinsa. Specializat in corseterie si lenjerie haute de gamme din anii‘50, Lise Charmel isi concepe colectiile cu un sens unic al detaliilor si un know-how recunoscut prin eleganta, ce pune in evident femeia dinamica, eleganta, in acelasi timp seducatoare si relaxata.  Turcoazul, ce evoca lejeritate si calatorii estivale, se adauga culorilor glamour caracteristice Lise Charmel, langa un rosu viu si un negru brodat ce evidentiaza atemporalitatea albului luminos si a unui rose pastel.

Lise Charmel a creat pentru colectia Swimwear 2015 patru siluete iconice:

- O gama de modele cu linii pure, silueta Plage Design Couture
- Coduri maritime reinterpretate de intalnirea spiritului design cu elemente sport. Este silueta Voyages. Croisières
- Odata cu vara,visele se intorc catre paduri luxuriante. Este silueta Evasion Tropicale
- Culorile verii intalnesc sensibilitatea unui design ce mixeaza stralucirea vegetala si puritatea liniilor. Este silueta Plagegraphique.

Femeile LiseChamel 2015 au un nou look la plaja dat de modele cu linii grafice, inalta tehnologie a material lor folosite (shapping lejer, uscare rapida), design si culori arty. O sensibilitate profund personala, o seductie dedicate placerii de a se simti in primul rand bine cu sine insasi.

Happy Therapy by Simone Pérèle

Colectia Spring/Summer 2015 Simone Pérèle este o adevarata explozie cromatica, plina de culori vitaminizate: spicy orange, precious emerald green, electrified pink. Un mix de material exceptionale, format din dantele Leavers, broderii, fundite din saten ce inconjoara femeia cu o frumusete senzuala, libera si indrazneata.  

Bloom, Pretty, Joy si Désir sunt pe placul tuturor dependentelor de culori, adaugand stropi de bucurie si umor tinutelor lor de vara!

In colectia Spring/Summer 2015 de la Millesia, broderiile predomina podiumul prin culori natural si fructate, dantela este bicolora, matasea isi pastreaza eleganta cu jocuri de pliseuri si e imbunatatita cu strasuri, iar formele sexy continua sa se dezvolte si devina temporale.

LouParis este boem si senzual, relevand un aspect feminin care ar face si soarele sa roseasca, iar pentru colectia Spring/Summer 2015 face o declaratie de dragoste: “Lou iubeste vara si vara il iubeste pe  Lou!”. Lou Paris reviziteaza India intr-un stil boem si totusi rafinat. Traditia, folclorul si romantismul Indiei sunt interpretate intr-o abundenta de culori mergand de la tonuri neuter pana la nuante picante.  Seninatatea din locurile de meditatie a inspirit tonurile pale si materialele doar cu o atingere de culoare pentru piese ce combina luminozitatea si densitatea, delicatetea si confortul – cuminte si totusi indrazneata, minimalista si totusi seducatoare.  O serie de culori exotice - turcoaz fresh si vesel, galben luminos, portocaliu sau rozul indian pun in valoare designul couture-folk in tulle brodat si detalii grafice. O colectie vesela si optimista care este in acelasi timp obraznica si sexy.

Vanity Fair

Fie ca imbraca silueta cu subtilitate si expertiza tehnica sau cu o feminitate asumata, lenjeria Vanity Fair infrumuseteaza corpul oferindu-i suport perfect cu o gama larga de cupe delicate si seturi de lenjerie.  Pentru Spring/Summer 2015, designul oglindeste cerul si imbraca universul stylish si glamour al brandului american. In acest sezon lenjeria te duce in calatorie si imprumuta cele mai fine nuante din natura. Culorile roz si ametist dau ritmul, nuantele natural creeaza un efect second skin si piesele atemporale sunt stilate. Legendarul tulle plisat si matasea frantuzeasca se dezvaluie cu sofisticare diafana si glamour. Cu piese cheie pentru SS15, linia pentru mirese isi face aparitia in lenjeria Vanity Fair.

Melissa Odabash

Melissa Odabash este brandul britanic de costume de baie high-end de luxury lifestyle. Designul exotic, glamour si sensual este un must have pentru calatorii distinsi.

Fost model de costume de baie care a trait si a lucrat in Italia pentru multi ani, Melissa intelege foarte bine ce isi doresc femeile de la costumul lor de baie: piese cu design frumos,stil atemporal si cu o croiala din cele mai calitative materiale, proiectata pentru orice tip de forme, care te fac sa arati superb.  Colectia de costume de baie Melissa Odabash a fost lansata in 1999, si a reprezentat rapid stralucirea si sofisticarea acestui brand de lux pe care British Vogue l-a numit rapid ‘The Ferrari of the bikini world’.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod