Primavara incepe cu o sedinta de shopping

Daca ar fi sa iti descrii stilul intr-un cuvant, care ar fi acela? Senzual, romantic, casual, chic? Indiferent care este termenul, exista cate o tinuta pentru fiecare stare de spirit, pentru fiecare moment special pe care vrei sa-l pastrezi mereu in suflet, iar noutatile Takko pentru  prima luna de primavara parca se joaca cu creativitatea noastra si ne incurajeaza sa ne despartim de monotonia sezonului rece.

In luna dedicata noua, femeilor, Takko ne rasfata cu o colectie care vesteste venirea primaverii.
Daca temperaturile calde vor veni si ele odata cu schimbarea din calendar, ramane de vazut, insa garderoba fiecareia dintre noi merita un refresh.

Si, pentru ca nimic nu poate descrie mai bine frumusetea primaverii ca o paleta cromatica bogata in culori vibrante, piesele in note florale si nuante pastel nu trebuie sa lipseasca din alegerile vestimentare zilnice. Fie ca optezi pentru  o piesa statement, precum o fusta cu un imprimeu floral sau un tricou intr-o culoare puternica, fie ca alegi sa iti revigorezi outfitul intr-un mod subtil, printr-un accesoriu colorat, asigura-te de fiecare data ca te face sa te simti cu adevarat femeie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod