Preţuieşte amintirile cu noua colecţie Pandora de Ziua Mamei

Special pentru Ziua Mamei, PANDORA a creat noi bijuterii strălucitoare, finisate manual şi atent meşteşugite, pentru a celebra şi a onora frumuseţea feminităţii. De la legătura creată prin dragostea unei mame la farmecul, împlinirile şi reuşitele zilnice ale femeilor, PANDORA sărbătoreşte întâmplările marcate de dragoste şi afecţiune care au loc în întreaga lume în această zi deosebită.

Arată-i mamei, surorii, prietenei sau iubitei tale cât de mult preţuieşti momentele de neuitat care vă leagă şi dăruieşte-i o brăţară Moments de tip bangle, cu închizătoare în formă de inimă, în combinaţie cu un talisman din argint 925, zirconiu cubic sclipitor şi email roz, sau alege setul de cadou format din inel, cercei şi pandantiv cu inimi sclipitoare.

Alături de noile bijuterii, PANDORA a pregătit şi o ofertă unică de Mărţişor, pentru a sărbători venirea primăverii – acel moment deosebit, când natura prinde viaţă din nou după iarna friguroasă.
În perioada 26 februarie – 8 martie 2015, vino la unul dintre magazinele partenere autorizate participante, cumpără orice brăţară şi vei primi cel de-al doilea produs cu reducere de 50%. Află mai multe detalii despre promoţie în magazine sau pe www.pandora.net.

Primăvara este anotimpul perfect pentru a-ţi spune din nou povestea!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod