Pregatiri de primavara - outfituri pline de viata

Ultima luna de iarna este pe sfarsite, iar soarele isi face tot mai simtita prezenta. Cu totii asteptam schimbarile primavaratice, vremea calda, ziua mai lunga si cerul insorit. Pregateste-te din timp si incepe aceste schimbari chiar cu garderoba ta. Poti readuce culoarea si imprimeurile jucause inapoi in tinutele tale.

Luminita Staicu, designer Hermosa, te ajuta sa iti creezi tinute potrivite pentru primavara si iti ofera sfaturi cu privire la ultimele tendinte ale noului sezon. "Primavara este anotimpul reinnoirii, acesta vine cu un suflu nou si aer proaspat.
Exact asa trebuie sa fie si garderoba noastra - aerisita, plina de culoare, jucausa si vesela. Cele mai multe dintre noi isi schimba tinutele office cu unele mai indraznete si pline de viata
”, precizeaza designer Hermosa, Luminita Staicu.

Poarta bluze cu imprimeu care sa iti inveseleasca orice zi. Intr-o tinuta relaxata sau chiar si la birou, bluzele cu imprimeu sunt detaliul chic care va atrage toate privirile. Mixeaza-le cu jeansi, fuste sau cu pantaloni deschisi la culoare daca vrei sa adopti un aer indraznet.

Daca esti adepta unui stil cool si relaxat, atunci stii deja ca blugii de dama boyfriend sunt la mare cautare.
Acestia cad drept pe picior si avantajeaza orice silueta. Sunt perfecti pentru primavara, mergand purtati in orice combinatie, cu tricouri si pulovere largi, la bluze basic sau camasi drepte. Confortabili atat la o plimbare in parc cat si la serviciu, blugii boyfriend sunt piesa „must-have” a sezonului. Alege blugii de dama Daya, 179.90 lei, cu efect uzat si accesorizati cu curea pentru iesirile tale relaxate! Luna martie este minunata iar tu ai sa te simti excelent purtand ceea ce ti se potriveste!

Hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani produse vestimentare realizate in Romania.
Cu 3 magazine proprii in Braila, Focsani si Constanta, Hermosa este prezenta in toata tara si prin magazinele partenere. Poti comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod