Poncho reinventat: piesa vestimentară statement a colecției de iarnă Mathilde

Noua linie vestimentară a brandului românesc Mathilde vine cu propuneri multifuncționale și versatile pentru sezonul rece. Colecția de iarnă mizează pe imprimeuri multicolore, combinații inedite de printuri florale, geometrice, animal print și carouri. Nu lipsesc hainele supradimensionate, însă feminin cambrate, cu umeri căzuți și mâneci largi, ba chiar mâneci-clopoțel sau croiuri structurale.
Venirea sezonului rece readuce în lumina reflectoarelor piesele vestimentare călduroase nelipsite din noua colecție Mathilde: poncho-uri voluminoase, geci hanorac, pardesiuri lungi, sacouri cu glugă. Ponchoul este vedeta noii linii vestimentare, devenind un atu al oricărui outfit, indiferent că alegeți să îl combinați cu pantaloni sau fustă.

Paltoanele supradimensionate din lână sau stofă sunt opțiunea ideală pentru o ținută practică, atunci când mizați pe confort în sezonul rece.
O glugă prin care să vă apărați de vânt vă va face viața mai ușoară, iar detaliile brodate sau aplicațiile colorate vă vor cuceri cu aerul jucăuș și nonconformist. Pentru zilele cu temperaturi mai blânde, poți alege o jachetă scurtă cu buzunare colorate și versatilitate în combinație cu multiple alte piese, de la pantaloni, la fuste sau rochii.

Acesoriile călduroase sunt și ele nelipsite din garderoba pentru sezonul rece. Mathilde îți recomandă jambiere cu detalii brodate lucrate manual sau șaluri cu ciucuri în diferite culori, piese care să te ajute să îți pui în valoare feminitatea și să te protejeze de frig.

Mixul ideal de pragmatism și fashion sense prinde viață în noua colecție Mathilde prin categoria de articole versatile, reversibile, cu două fețe sau cu multiple funcționalități și posibilități de ajustare în funcție de context.

Nu lipsesc din colecția de iarnă Mathilde nici alte tendințe surprinzătoare surprinse în piese care te vor cuceri prin ineditul lor: croieli în stil baroc sau imprimeuri army reinventate într-o cheie cromatică ieșită din comun.

Din punct de vedere cromatic, colecția toamna – iarnă 2015/2016 Mathilde include culori neutre de pământ, dar și nuanțe mai îndrăznețe, precum tangerine, marsala și burgundy.

În ton cu atmosfera glacială a anotimpului rece, colecția Mathilde include și tonuri de gri sau nuanțe de mov lavandă sau orhidee.
Descoperă în detaliu piesele noii colecții în magazinele din țară sau pe site-ul mathilde.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod