Piesa de rezistenta a nuntilor din acest an: Pantofii statement

Fie ca aleg o petrecere clasica sau o ceremonie pe malul marii, in 2012 miresele fac marele pas in modele de pantofi din cele mai diverse!

Fie ca aleg o petrecere clasica sau o ceremonie pe malul marii, in 2012 miresele fac marele pas in modele de pantofi din cele mai diverse!

Peep toes delicati, pantofi cu tocuri super inalte, sandale cu aplicatii stralucitoare sau chiar balerini din satin pretios sunt piese statement care vor completa perfect nuntile acestui sezon. IL PASSO aduce direct de pe podiumurile internationale cateva trenduri ale sezonului pentru cele mai glamour nunti ale anului: Paietele, cristalele si accesoriile metalice sunt de obicei primele pe lista viitoarelor mirese si raman actuale si in acest sezon.

Pantofii accesorizati cu detalii stralucitoare completeaza perfect orice rochie si sunt extrem de versatili, putand fi cu usurinta purtati si in alte ocazii, la un cocktail informal sau o petrecere black and white.

In vara lui 2012 miresele indraznete pot alege o pereche de pantofi cu platforma si tocuri inalte, care le va oferi un plus de eleganta si stralucire. Poate cel mai in voga trend in acest sezon, pantofii cu platforma pot fi simpli, din piele sau creati din materiale speciale precum dantela sau satinul si sunt ideali pentru miresele care isi doresc sa fie deopotriva feminine si sexi.
Accentele indraznete de culoare sau print isi fac usor, usor loc printre preferintele mireselor din 2012. Rosu, turcoaz, buline, imprimeuri florale sau chiar animal print sunt de acum un must pentru miresele neconventionale si un detaliu funky in albumul cu fotografii.

Pentru miresele care tin la comoditate, tendintele sezonului aduc o varianta neasteptata: balerinii albi, din satin sau alte materiale textile pretioase, accesorizati cu cristale sau paiete. O astfel de pereche va completa fabulos tinuta de petrecere, iar distractia va continua intreaga noapte.
La fel de interesante pentru viitoarele mirese sunt si posetele, designerii avand cateva recomandari si pentru aceste accesorii: mici, cu detalii metalice si accesorizate cu cristale sau margele argintii. Cu siguranta o astfel de piesa este o adevarata declaratie de stil si va face furori printre miresele fashioniste din aceasta vara.

Pret pantofi mireasa: 529 lei. Produsele IL PASSO pot fi achizitionate din cele 10 magazine din tara in Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Constanta si online, pe www.ilpasso.ro/shoponline

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod